Vierailija


lasta ei kasvateta peniksellä vaan rakkaudella. Tämä siis Oras Tynkkysen kommentti ajankohtaisen kakkosen keskustelussa kun machomies pelkäsi isyyden olevan sukupuuttoon kuolemassa kun yksinäiset naisetkin ja lesbopariskunnat saavat tehdä lapsia keinohedelmöityksellä.En voisi enempää olla samaa mieltä!

Sivut

Kommentit (33)

Ne on ihan muut tahot, jotka on niin huolissaan siitä, että naiset ei huoli miestä muuta kuin siittäjäksi, vaikka pelkohan on naurettava. Ei kukaan potki pois elämästään HYVÄÄ MIESTÄ, HYVÄÄ ISÄÄ, jonkun alkoholisoituneen nahjuksen ehkä. Mutta outoa edes lähtökohtaisesti ajatella, että heteronainen ei haluaisi jakaa elämäänsä ja vastuuta lapsista miehen kanssa, jos mies on kunnollinen. HArva hinkuaa yksinhuoltajaksi hyvästä suhteesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täällä AV:lla varsinkin tulee varmasti paljon paskaa niskaan, mutta tiedä, että kuitenkin suurin osa suomalaisista kykenee empatiaan ja järkevään ajatteluun, ja toivoo teidän perheen kaltaisille perheille kaikkea hyvää!

Tulee varmaan uusintana, en vain tiedä, milloin. Ainakin luulisin tulevan.Se kirkon tiukan kannan edustaja osoitti tyhmyytensä kyllä myös puhumalla " jokaisen sielunhoitoa ja terapiaa edes vähän antaneen" suulla kuvitellen, että kaikki ovat hänen kanssaan samaa mieltä. Vaikka varmasti tiesi Liisa Tuovisenkin siellä istuvan ja edustavan eri kantaa.

Näissä asioissa kun on niin monta tapaa ajella. Tunne tasolla taidetaan loppujenlopuksi mennä enimmäkseen.

Ainoa objektiivinen puhuja on ilmeisemmin syntyvä lapsi ja hänkin näkee asian loppujen vain niistä lähtökohdista katsottuna, joissa on syntynyt ja varttunut.

Toistaiseksi ketään ei ole haukuttu lyttyyn aivan toissijaisista syistä vaain mielipiteidensä takia.

Näistä määää tykkääään.

Jotkut Tempakka-fanit vaan vähän kyrsii. Lesboutta ei pidä väheksyä mutta ei myöskään ylistää.... *halii* pusuu* . Toivottavasti olen väärässä. Että se on se Tempakan älykkyys eikä lesbous kun saa ihmiset polvilleen.

Aina saa jännittää maha vetelänä, mitä sieltä taas lauotaan. Tällä kertaa jopa tuntui siltä, että sielu olisi hetken aikaa leijunut puoli metriä ruumiin yläpuolella. Kuulostaa ehkä hullulta, mutta voinette ymmärtää, kun on saanut kuulla perhemuodostaan vaikka millaista karmeaa ryöpytystä vuositolkulla, niin ei sitä ihan ilman fyysisiä puolustusmekanismeja kestä =)Onneksi ohjelma oli positiivinen yllätys ja tuntui siltä, että järjelliset kommentoijat saivat paljon tilaa.

heillä koskaan ollutkaan.Kristitty äiti muuten yritti miehistää homomiestä viemällä tämän ampumaradalle, vaikka mies oli voimakkaasti aseita vastaan. Mies suostui ampumaan kerran, jotta vaihtovaimo olisi tyytyväinen.

Lapsi on tarkoitettu hankittavaksi miehen ja naisen välisen sukupuoliaktin seurauksena.Muut, jotka eivät tätä kaavaa noudata, ovat tarkoitettu kuolemaan sukupuuttoon.


Eihä se ole keneltäkään mieheltä pois jos yksinäinen nainen/lesbopari hankkii lapsen!! Koska eivät kuitenkaan miehen kanssa hankkisi sitä lasta, eli joko lapsi ilman miestä tai ei lasta. Ei Se ole keneltäkään toiselta pois!Kommenttina siis siihen, että isyyttä vähäteltäisiin ja isällä on oikein jne.


lääketieteen etiikan tohtorilta, naisrovastilta joka oli eri mieltä kuin kirkkohallitus ja pitkätukkaiselta sosiologilta. Oraksen ylläoleva kommenttikin oli kyllä naseva.

sitä, että vaihtovaimo olikin homomies. Pappinsa ja tuttaviensa kanssa keskusteltuaan hän sitten suostui jatkamaan vaihtoa, mutta vaati homomiestä nukkumaan yönsä hotellissa. Kristityssä perheessä oli kolme poikaa, joihin isä käytti ahkerasti mailaa kurittaakseen, roskaruokaa syötiin usein ja perhe olikin varsin painavaa porukkaa. Homomies poltti perheen kuritusmailan ja yritti parantaa sekä ruokavaliota että perheen yhteenkuuluvuutta.Kristitty vaimo taas oli paniikissa homoperheessä, johon kuului kaksi teini-ikäistä tytärtä. Nainen sanoi lopuksi, että hänen käsityksensä homoista muuttui täysin ja hän uskoo, että homoperheissäkin voi kasvaa tasapainoisia lapsia.Asetelma oli siis seuraavanlainen: homoperhe oli hyvin koulutettu (toinen psykologi), lapset fiksuja, kotityöt jaettiin jne. Kristitty perhe oli vähän koulutettu, ahdasmielinen, patriarkaalinen, jossa mies käytti väkivaltaa lastenkasvatuksessa ja vaimo teki kaikki kotityöt.Kristityllä perheellä ei ohjelmassa ollut mitään mahdollisuutta saada sympatioita puolelleen. Ohjelma teki varmaan hyvää USA:n fundamentalisteille!

veemäisen oloinen. Hymähteli vain ylimielisen näköisenä muiden puheille.

Ja mikä se tollanen naisrovasti oikein on, joka tulkitsee Raamattua kuten tahtoo. Ei ihme, että kirkosta erotaan aiempaa enemmän.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat