Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

KERRANKIN joku sanoi jotakin järkevää:

Vierailija


lasta ei kasvateta peniksellä vaan rakkaudella. Tämä siis Oras Tynkkysen kommentti ajankohtaisen kakkosen keskustelussa kun machomies pelkäsi isyyden olevan sukupuuttoon kuolemassa kun yksinäiset naisetkin ja lesbopariskunnat saavat tehdä lapsia keinohedelmöityksellä.En voisi enempää olla samaa mieltä!

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Ne on ihan muut tahot, jotka on niin huolissaan siitä, että naiset ei huoli miestä muuta kuin siittäjäksi, vaikka pelkohan on naurettava. Ei kukaan potki pois elämästään HYVÄÄ MIESTÄ, HYVÄÄ ISÄÄ, jonkun alkoholisoituneen nahjuksen ehkä. Mutta outoa edes lähtökohtaisesti ajatella, että heteronainen ei haluaisi jakaa elämäänsä ja vastuuta lapsista miehen kanssa, jos mies on kunnollinen. HArva hinkuaa yksinhuoltajaksi hyvästä suhteesta.

Vierailija

Täällä AV:lla varsinkin tulee varmasti paljon paskaa niskaan, mutta tiedä, että kuitenkin suurin osa suomalaisista kykenee empatiaan ja järkevään ajatteluun, ja toivoo teidän perheen kaltaisille perheille kaikkea hyvää!

Vierailija

Tulee varmaan uusintana, en vain tiedä, milloin. Ainakin luulisin tulevan.Se kirkon tiukan kannan edustaja osoitti tyhmyytensä kyllä myös puhumalla " jokaisen sielunhoitoa ja terapiaa edes vähän antaneen" suulla kuvitellen, että kaikki ovat hänen kanssaan samaa mieltä. Vaikka varmasti tiesi Liisa Tuovisenkin siellä istuvan ja edustavan eri kantaa.

Vierailija

Näissä asioissa kun on niin monta tapaa ajella. Tunne tasolla taidetaan loppujenlopuksi mennä enimmäkseen.

Ainoa objektiivinen puhuja on ilmeisemmin syntyvä lapsi ja hänkin näkee asian loppujen vain niistä lähtökohdista katsottuna, joissa on syntynyt ja varttunut.

Vierailija

Toistaiseksi ketään ei ole haukuttu lyttyyn aivan toissijaisista syistä vaain mielipiteidensä takia.

Näistä määää tykkääään.

Jotkut Tempakka-fanit vaan vähän kyrsii. Lesboutta ei pidä väheksyä mutta ei myöskään ylistää.... *halii* pusuu* . Toivottavasti olen väärässä. Että se on se Tempakan älykkyys eikä lesbous kun saa ihmiset polvilleen.

Vierailija

Aina saa jännittää maha vetelänä, mitä sieltä taas lauotaan. Tällä kertaa jopa tuntui siltä, että sielu olisi hetken aikaa leijunut puoli metriä ruumiin yläpuolella. Kuulostaa ehkä hullulta, mutta voinette ymmärtää, kun on saanut kuulla perhemuodostaan vaikka millaista karmeaa ryöpytystä vuositolkulla, niin ei sitä ihan ilman fyysisiä puolustusmekanismeja kestä =)Onneksi ohjelma oli positiivinen yllätys ja tuntui siltä, että järjelliset kommentoijat saivat paljon tilaa.

Vierailija

heillä koskaan ollutkaan.Kristitty äiti muuten yritti miehistää homomiestä viemällä tämän ampumaradalle, vaikka mies oli voimakkaasti aseita vastaan. Mies suostui ampumaan kerran, jotta vaihtovaimo olisi tyytyväinen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat