onko miehelläsi tilaa isyydelle?

Vierailija

meidän isillä ei oikein ole. meillä on poika, joka on täysin kiinni minussa. mies ei tee hänen kanssaan juuri koskaan mitään kaksin, olen yleensä mukana.poika ei innostu kun isä tulee kotiin. hän ei oikein anna isän hoitaa vaan takertuu minuun rutiineissaan jne. olen äidin rakas, en isin jne.minä olen aktiivinen äiti ja omistaudun täysin lapselle. miehelläni on muitakin intressejä elämässään kuten esim. työ. lisäksi hän katsoo mielellään telkkaria ja ajattelee omiaan. lapsi hakee siis huomiota minulta, koska isältään sitä joutuu oikein pyytämään.tilanne aamulla: lapsi innostui ajatuksesta, että isi tulee hänen kanssaan leikkimään. yleensä ei huoli isää vaan haluaa äidin. sitten kun he olivat melkein leikkimässä, häviää isä paikalta toiseen huoneeseen. lapsi tulee minun luokse itku kurkussa, että tule äiti leikkimään. mies ei siis sanonut lapselle, että odota kun käyn vessassa niin tulen sitten vaan hävisi vaan paikalta ja lapsi ennätti kokea asian siten, että isi jätti hänet yksin vaikka lupasi tulla. näin ainakin minä tulkitsin.mitä ajatuksia tämä herättää?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

menin " nalkuttamaan" miehelle, joka oli unohtunut sinne vessaan lukemaan lehteä, että ole nyt aktiivisesti poikasi kanssa ja taas pojalle selittämässä että malta odottaa, kyllä isi tulee...

Vierailija

eikä toisaalta muuttaa persoonaansa enemmän aktiiviseksi kun on sellainen hidas luonne ja ajatuksiinsa uppoutuja. samat piirteet seuraavat muuallekin elämään ja niistä on omat ongelmansa..ap

Vierailija

joiden myötä isyydelle jää vieläkin vähemmän tilaa kuin jos heitä ei olisi. mutta ilmeisesti nämäkin palaset voidaan sijoittaa mukaan systeemiin.kiitos hyvästä keskustelusta! olen saanut hyviä neuvoja ja vinkkejä.mieheni on sitä mieltä, että olen vain tyytyväinen kun lapsi roikkuu minussa. olenkin hänelle sanonut, että ei se ole kivaa vaan olisi mukavampaa että myös isän lahkeessa roikuttaisiin. mutta ehkä sanat puhuvat miten pitäisi olla ja teot toista. omin lapsen itselleni koska äitinä on ihana olla enkä anna isälle tarpeeksi mahdollisuutta päästä täysin sisään lapsen elämään.

Vierailija

joskus kateellisena kuuntelen kun joku äiti selittää, että kun mies tulee töistä menevät he yhdessä lapsen kanssa pihalle jne.meillä mies tulee töistä vasta klo 19 kieppeissä. ja sitten hän on aamupäivällä kotona, mutta niin olen minäkin, joten hän sitten käyttää aamupäivät mm. käyden suihkussa, valmistellen päivää mm. lukee sähköpostit jne.

Vierailija

Jos et, sun on päästettävä irti lapsestasi ja annettava tilaa muihinkin läheisiin ihmissuhteisiin lapsen elämässä. Lapsi kiintyy luonnostaan siihen henkilöön joka hoitaa häntä. Koeta siis järjestää lapsi kahden isänsä kanssa ja mene sinä käymään jossakin siksi aikaa. Lupaan että toimii takuuvarmasti. Tietenkin isän ja lapsen yhteistä aikaa on järjestettävä usein, yksi kerta ei vaikuta vielä mihinkään. Minusta kuulostaa kertomasi perusteella että tarraudut hiukan liikaakin lapseen kiinni. Anna tilaa niin kaikki järjestyy kyllä.Ja tuosta isän häipymisestä vessaan sanoisin, että kyllä lapsi oppii tuntemaan isänsä eikä säikähdä noin vähästä kun on vähän aikaa tutustunut isäänsä. Meilläkin 8kk ikäinen vauva hoksaa heti jos poistun huoneesta ja ensimmäisenä tulee etsimään wc:stä...sillä sieltähän se äiti yleensä löytyy :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat