Onko muiden lapsilla näin rajuja oksennustauteja?

Vierailija

Meillä tyttö 3v alkoi kymmenen aikana oksentamaan ja oksentelee tasan 10minsan välein...huhhuh.Ja kun raasu ei osaa sanoa ennemmin että nyt tulee,ähinästä päättelen että menen pyyhkeen kanssa ottamaan koppia.Taidan valvoa koko yön,ei uskalla ruveta nukkumaan.

Kommentit (11)

Vierailija

että saman asian ajaa pillimehut ja sipsit, siis ihan tavalliset, mausteena pelkkä suola, saa samat suolat kehoonsa, kuin Osmosalista, ja on muute pikkasen helpompi saada lapsi em. eväiden kimppuun, kuin juomaan sitä kamalan makusta lientä... Eli siis vähä ensiapua, jos ei meinaa talttua tuo oksentelu. Ökätautia ei onneksi ole ollu meillä kun 2-vuotiaana, 2,5 v sitten, ja hyvä niin, ei ole mitään kivaa katseltavaa, kun omaan pieneen sattuu. Mutta koita nyt saada tyttösi juomaan ihan mitä vaan, se on pääasia!

Vierailija

Tauti oli niin raju, että illalla oli jo pakko viedä sairaalaan ja ottivat pojan sinne yöksi tiputukseen. Oli todella helpotus, sai nukkua kotona rauhassa kun tiesi pojan olevan hyvissä käsissä.

Vierailija

kantsii käydä näyttämässä tai ees soittaa lääkäriin, vatsatauteihin pitää suhtautua kunnioituksella, voivat olla vaarallisia rajuina.

Vierailija

Kiitos kysymästä nelkulle,kyllä tyttö voi nyt hyvin,yön oli aivan älytöntä mutta jo eilen aamulla helpotti,toki ruoka ei maistu vieläkään.Mutta nyt hänen pikkusisarensa aloitti tänään,ikää vasta vuosi ja erityislapsi,tuntuu olevan yhtä rajua.Näiden välissä olin itsekin,isä vielä toistaiseksi selvinnyt mutta nyt töissä.Järki kohta lähtee...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat