Mites jatkuisi..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

tytölle/pojalle nimi..

Tahtoisin nimestä " asteen" erikoisemman mutta että siinä olisi myös tavallisempi nimi, eikä saisi olla liian vanhan kuuloinen (esim. kalevi) tai liian vauvamainen tai sellai joka ei oikein hyvä isompana. Ja nimessä ei saisi olla ärrää eikä ässää.Tässä nimiä mitä miettinyt. Sekoitelkaa ja keksikää lisänimiä..Tyttö:

ia (tämän tahtoisin ainakin nimessä olevan, vaikka onkin hiukan kiikunkaakun vauvamaisuudessa, mutta täysin ihastunut siihen nimeen), jade, tuulia (ia jade tuulia?)

Olivia, adele, natalia,tuuli....Poika:

Daniel (tämän tahtoisin etunimeksi, mutta entä toiset nimet), benjamin, mikael, kim....

Kommentit (14)

Vierailija

s@n:

Lainaus:


Ja jos tyttö:

-Ia Jade Tuulia

-Jade Ia Tuulia
Minusta tytön nimi olisi paljon tasapainoisempi jos nimet olisivat " samankielisiä" , eli johdonmukaisuus pitkien ja lyhyiden vokaalien suhteen puuttuu. Oletan siis että Ia lausutaan Iia.Mielummin siis Jade Iia Tuulia tai esim. Jade Ia Julia

Vierailija

kaikille nimiehdotuksista. Laitoin tossa aiemmin päivemmällä tämän viestin ja vastasin jokaisen ehdotuksen kohdalle jotain... arvatkaa jumittuko kone just silloin.. Arhg.. Joten nyt sitten vain näin " lyhyesti" kirjoittelen.

Ehdotuksissa oli monia mitä itsekin olin miettinyt ja monia joiden kohalla tuli heti että ei kiitos.Tässä nyt nimet jotka aion ainakin pitää eli Daniel ja Ia.

Ja muutamat toiset nimet mitä mietin toisiksi nimiksi..Eli jos lapsesta tulee poika:

-Daniel (Kim) Sebastian

-Daniel Kim Mikael

-Daniel Kim Benjamin

-Daniel AntonJa jos tyttö:

-Ia Jade Tuulia

-Jade Ia Tuulia

Ja ny katkes nauha, apua mitä ne muut nimet olivat.. liikaa näit miettinyt ni ei koht enää muista mitää..Mutta lisää ehdotuksia saa laittaa..

Vierailija


ärrä sopisi minusta niiin hyvin...

Daniel Kim Kristian

Daniel Kim ValdemarDaniel Kim BenjaminJade Tuulia (HYVÄ)

Jade Tuuli Adele

Olivia Jade Natalia

Adele Lila Natalia

Vierailija

ärrä sopisi hyvin nimeen/nimiin mutta.. itse olen " kärsinyt" ärrästä.. ja jos sattuisi lapselle käymään niin ettei oppisi ässää tai ärrää niin helpottasin sitä edes tällä valinnallani.

Vierailija

Ia Eveliina

Ia Julietta

Jade Ia Emilia

Jade Ia Daniella

Jade Ia IsabellaDaniel Matias

Daniel Jimi Nikolas

Daniel Niklas

Daniel Miko Benjamin

Vierailija


Tytölle etunimeksi Anita tai Evita! Kansainvälisestikin helpot eivätkä Suomessakaan vaikeat. Kumpikaan ei myöskään ole yliharvinainen, muttei supersuosittukaan, ja mukavan naiselliset. Myös Anniina olisi saman tyylinen. Ian laittaisin keskimmäiseksi nimeksi, paitsi jos aiotte kutsua tyttöä sillä nimellä.Anita Ia Olivia

Anita Ia Adele

Evita Ia Natalia

Evita Ia Tuulia

Anniina Ia AnneliPojalle Daniel ON ihana nimi... :o) Myös Eliel tai Nataniel/Nathaniel voisivat käydä? Tai Noel?Daniel Aimo Valentin

Nataniel Eemi Jonatan

Eliel Oiva Immanuel

Noel Nuutti ViljamTämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat