Miksi lesbopareissa (kuten homopareissakin)

Vierailija

yleensä aina toinen puoliso on miesmäinen ja toinen naismainen?

Onko kyseessä joku perverssi leikki vai kehityshäiriö jo kohdussa, että esim nainen on niin miesmäinen? Vai syökö jotain hormoneja? Miksi ei sitten mies, jos kerta pitää olla niiiiin miesmäinen puoliso? Ja homoissa toistepäin.

Kommentit (7)

Vierailija

Ruumiinrakenteen, pukeutumisen, ulkonäön ja liikkumisen perusteella kun heitä veikkaisi 100% miehiksi. En siten myöskään ymmärrä lesboja jotka näistä naisista kiinnostuvat, koska minulle he ovat miehiä. Bi seksuaalin tavan ymmärrän rakastua ihmiseen sukupuolesta huolimatta, koska itse olen bi, mutta jos leimautuu joko homoksi tai heteroksi niin olettaisin, että silloin on myös kiinnostunut sukupuolen ulkoisista fyysisistä ja sosiaalisista tunnusmerkeistä.

Vierailija

Minä tunnen kymmeniä ja voin kertoa, että asia ei mene kuten kuvittelet.Ajatusleikki sinulle:

Arvo tuttavapiirisi naisista " pareja" ja vertaile heitä. Ovatko kaikki tasapuolisesti mielestäsi feminiinisen näköisiä vai onko pareiksi sattunut myös sellaisia, joista toisella esim. lyhyemmät hiukset kuin toisella?

Vierailija

Äijä on oikeasti muija ja suureen ääneen haastattelussa kertoo olevansa sovinisti ja naisen paikka on lieden ääressä :D! Jotenkin tosi kornia. Onkohan hänet jo leikattu mieheksi?

Vierailija

jotkut lesbot pitävät androgyynimmistä naisista ja heille kyseessä tosiaan on edelleen nainen.Johonkin tiettyyn ikävuoteen saakka lapsi luulee, että ihmisen sukupuoli vaihtuu vaatteiden vaihtamisen mukaan. Useimmat ihmiset kuitenkin oppivat jossain vaiheessa, että sukupuoli on eri asia kuin sukupuolelle ominaiset vaatteet.

Vierailija

lyhyitä hiuksia, vaan myös pukeutumistyyliä, möreämpää ääntä, miesmäisiä kasvonpiirteitä, naisellisen pehmeyden puuttumista.

Tunnen vain yhden homopariskunnan ja yhen lesbopariskunnan, joen niitten perusteella en voi tehdä pitkälle pötkiviä päätelmiä, mutta useita olen nähnyt telkkarissa.

Vierailija

lesbojen androgyyniydestä ja kerroin pitkät pätkät mm. historiaa aiheen tiimoilta.Tiivistän tähän nyt sen, että ulkonäkökysymykset liittyvät yhteiskuntatilanteeseen ja tilanteen kehityksen historiaan. Ihan viime vuosina on vapauduttu paljon. Vielä kun itse tutustuin " homopiireihin" katsottiin kummeksuen pitkiä hiuksia ja hameita. Nykyään ne eivät ole mikään ihme lesbopiireissäkään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat