Seuraa 

Mitähän siihen taikinaan tulee ja kauanko kestää kuivua? Ajatellen isän päivää ja vauvan jalan/käsien jälkiä.

Kommentit (10)

isälle taulun mikä pitäis pysyä pystyssä, niin pojan jalan jäljet ja kirjoitin nimen sivuun myös sillä taikataikinalla.värinä käytin sormivärejä, laitoin veden sekaan noin 1 tl ja hyvin ainakin nyt väri oli siinä.vihreän pohjan ja punaisella kirjaimet. punaisesta massasta tein piparkakkumuoteilla pari sydäntä ja yhden tähden ja yhden kipon siitä loppumassasta.saas nähdä onnistuuko???isukki on varmaan innoissaan ku ei tiedä tätä lahjaa saavansa kunhan se vaan onnistuu.miten pitkään olette pitäneet niitä uunissa?


tänään pienet taulut sekä isälle että papoille, joihin painetaan molempien poikien jalanjäljet... Ensin ajattelin kädenjälkiä, mutta tuollainen 1kk ikäinen kun pitää kätensä melkein koko ajan nyrkissä niin se tuskin ihan helposti onnistuisi.Mami ja poitsut 1v3,5kk ja 1kk8pv

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mussukka76:

[quote]


isälle taulun mikä pitäis pysyä pystyssä, niin pojan jalan jäljet ja kirjoitin nimen sivuun myös sillä taikataikinalla.miten kirjotit nimet, siis voiko ihan vaan kirjottaa vaikka tikulla vai muotoilitko taikinasta " kohokirjaimet" vai kuinka ..sorry tyhmä kysymys,mut en oo ikinä tehny tosta taikataikinasta mitään ja nyt aattelin kokeilla noita jalan ja kädenjälkiä.maksoi Stokkalla 49 euroa. Eikä ainakaan puolivuotiaan eläväisen kanssa ollut kovin helppoa tuo painaminen. Varpaatkin liikkuu koko ajan, kättä en edes yrittänyt kokeilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat