SILJA LINEN risteily vkoloppuna? ov

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Nyt ois tarkotus lähtee la-lähdöllä juhlistaa sitä ihka ihanaa ensimmäistä hääpäivää *huokaa* laivalle ja toiveena olisi päästä siljalle ja vielä se tukholma-matka... ISO TOIVE..

MUTTA, kun kumpikaan meistä ei nyt täytä sitä 23ikärajaa vaan jää just hilkulle että miten se sitten toimii?

Häämatkalle saatiin vikingiltä lupa jo lippujen varaamisessa lähteä mutta siljalla oltiin erittäin vastenhakoisia ja sanottiin että noh, sitten kun varaatte matkan, joudutte pyytämään *kapteenilta* erikoisluvan..

Ahhaa.. Hyvä on, pyydän, mutta miten tämä asia sitten hoidetaan?

*miettii pirauttavansa kapteenin kotiin keskellä yötä: saisinko kiltti kapteeni-setä hääpäivän kunniaksi luvan tulla laivaanne*SIIS KYSYMYS KUULUU, MITEN HOMMA TOIMII JA ONKO MITÄÄN MUUTA PORSAANREIKÄÄ?? help.. tahtoisi kovasti..

Kommentit (5)

Vierailija

Eli matkavarausta tehdessäsi selität tilanteen ja pyydät, että virkailija kysyy kapteenilta luvan. Se, heltiääkö lupa on sitten kapteenista kiinni. Yleensä näihin kyselyihin saattaa vielä mennä aikaa pari päivää, joten valitettavasti voi tulevaa viikonloppua ajatellen olla myöhäistä.Luulisi, että kun kyseessä on kuitenkin hääpäivä eikä mikään ryyppyseurueen retki niin lupa heltiäisi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat