Lapsensaantitavat

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Aina kun asiaa kysyy, tälläkin palstalla hehkutetaan, kuinka luomu, lapsettomuushoidot sekä adoptio ovat kaikkien mielestä NIIIIN yhdenvertaisia perheentekotapoja ja kuinka kaikki äidit ovat kaikkien mielestä yhtä paljon äitejä.Minä väitän seuraavaa:

- Luomusti lapsensa saaneiden mielestä muut tavat tulla äidiksi ovat oikeasti epäluonnollisia ja he tuntevat salaista tyydytystä siitä, että eivät kuulu tuohon lapsettomien surkimusten joukkoon.

- Lapsettomuushoidoilla lapsensa saaneet ajattelevat mielessään, että luomuäidit eivät osaa arvostaa lapsiaan kun ne on helpolla saatu, ja että adoptioäidit ovat epäonnistuneita hoitoäiti-wannabe-tyyppejä joiden oli pakko tyytyä siihen mikä on mahdollista ja joilla on nyt moniongelmaisia, värivammasia lapsia. He tuntevat salaista tyydytystä siitä, että ei ollut pakko turvautua adoptioon.

- Adoptioäidit pitävät hoitoäitejä rajoittuneina ihmisparkoina, jotka eivät ole pystyneet irtautumaan biologisesta perheen määrittelystä ja jotka ravaavat nöyryyttävissä, kivuliaissa ja epätoivoisissa hoidoissa koska haluavat jatkaa kyseenalaisia geenejään hinnalla millä hyvänsä; ja toisaalta pitävät kaikkia bioäitejä pyhän äitiyden sisäänlämpiävän klubin jäseninä, joita tulee imitoida kaikessa päästäkseen Oikeaksi Äidiksi ko. bioäitien mielestä.

Kommentit (1)

Vierailija

Ja miten luokittelisit minut.Ensimmäinen lapsemme tuli pienellä lääketieteellisellä avustuksella, toinen on luomu ja kolmas adoptoitu.

Odottelen mielenkiinnolla vastausta tähän =D Ai niin.Ja lisäksi meillä on viikonloppulapsia.

voisiko luokitteluni alkaa esim. näin.= ahnaasti haluaa perheen lisääntyvän eri tavoilla, jotta pääsee kommentoimaan mahdollisen moneen viestiin tälläkin palstalla....=DDDDDKyllä ihan tavallisessa hiekkisympyröissä on kaikenlaisia äitejä jakamassa arkea. Tuskin kovinkaan moni luokittelee toisia. Jos näin on, niin taitaa olla tekemisen puutetta.

Mutta onhan varmaan niitäkin.T:Äiti jolla on ystävinään lapsettomia, sijaisperheitä, ado.perheitä, " bio-perheitä, uusperheitä, yksinhuoltajaperheitä, eikä ehdi heitä luokittelemaan edes mielessään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat