Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko paikalla ketään joka ei ole rokottanut lastaan?

Vierailija

Miksi et ole rokottanut? Itse tässä pähkäilen ja mietin miten pitäisi suhtautua tuleviin rokotustarjouksiin.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Älä usko näitä luomuhörhöjä. Tuollaisia kun tulee tietty määrä, vakavat taudit alkavat jälleen levitä. Ja niihin sekä jälkitauteihin oikeasti kuolee paljon lapsia nytkin maailmalla.Luomumammat eivät muuten varmaan anna lintuinfluenssarokotustakaan sitten, jos sen aika todella tulee, vai mitä?

Vierailija

joitain on lykätty parilla kuukaudella allergioiden takia (ei halunnut sotkea altistuksia ym. rokotusoireilla, joita ei kyllä sitten tullutkaan). Jos harkitset asiaa, lue kuitenkin tietoa kummastakin näkökulmasta, älä vain vastustajien sivuja. Esim. KTL:n sivuilta löytyy asiatietoa, myös niistä harvinaisista haittavaikutuksista. Senhän varmaan jo tiedätkin että uusimmat tutkimukset ovat osoittaneet esim. epäilyn autismin yhteydestä rokotuksiin vääräksi?

Vierailija

Näkisittepä kerrankin omin silmin mitä kamalia sairauksia ihmisillä on kun eivät (köyhyyttään) ole saaneet rokotuksia..Asumme vian 7 tunnin lentomatkan päässä Suomesta ja täällä näkee päivittäin aikuisia ihmisiä vänkyräjalkoineen konttaamassa kun poliorokotetta ei ole aikanaan saanut.Voi sentään ihmiset, kuinka voitte riskeerata lastenne terveyden.

Eri juttu jos jättäisitte itsenne rokottamatta, mutta että vaarannatte lapsenne.Ajattelematonta..:(

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat