Verenpaineesta kysymys

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Moikka,näyttää mulla olevan aika alhainen; 89/63..Vai onko tuo jotenkin erikoinen paine? Jos on jotenkin poikkeava, niin ei kai haittaa vaaville?Rv 26 vissiin, ei näin kakkosta odottaessa enää ole niin jyvällä näistä

Kommentit (3)

Raakailija
Seuraa 
Liittynyt24.10.2004

Enpä oo tarkemmin nähnyt määritelmää alarajalle. Se lähinnä riippuu ihmisestä. Jos sulla on normaalistikin alhaiset paineet, niin silloin se on normaalia mut jos sulla on aikaiemmin ollut korkeammat, niin ei se sitten ihan normaalia ole.Voisin sanoa, että kun yläapaine menee alle 80 niin sitten on jo tosi matala. Mut vielä 70 paineilla hengissä pysyy.Jos se sua häiritsee niin syö suolaa. Juo vaikka vichyä. Sillä pitäis nousta.

Vierailija

Itselläni aina paineet olleet alhaiset. Muutamalla viime neuvolakerralla

90/44-48. Nyt oli noussut 98/58, ilmeisesti elämäntapamuutosten ansiosta ts. aloin syömään salmiakkia ja laksitsia, vichyä juon myös päivittäin. Saunomisen lopetin sekä uimassa käynnit (nif..), ne kun tunnetusti laskevat paineita lisää.

Nurse rv.31

Vierailija

Mullakin oli kerran 85/43 eikä ollut muka alhainen. Itse kyllä jo huolestuin ja aloin miettiä, että jostain puutoksesta kyse. Netin kautta löysin infoa, että alhainen verenpaine, väsymys jne. voi johtua B-vitamiinin puutteesta, joten korjasin sen puolen. Jo nousi viikossa paineetkin normaaleiksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat