Voikohan vuorotteluvapaan käyttää alle 3-vuotiaan hoitamiseen kotona?

Vierailija

Saako lisäksi kotihoidon tukea? Tietääkö kukaan?

Kommentit (10)

Vierailija

No eks toikin oo hyvä kertoa kun aiheesta keskustellaan että jos vaikka joku muukin kun ap on tätä miettiny?! Ettei noin niinku tuu yllätyksenä?!Mut voi anteeks vaan jos pilasin sun päiväs!T:6

Vierailija

Hei, kysyin asiaa Kelalta, kun mies suunnitteli vuorotteluvapaalle jäämistä. Sanoivat, että muuten kotihoidontuki vähentää vuorottelukorvausta paitsi kuntalisän osalta. Joten voit saada vuorottelukorvauksen täysimääräisenä plus kuntalisän täysimääräisenä.

Vierailija

monessa mun tuttavaperheessä. Mulle ei ole mieleen juolahtanutkaan, että joku hakisi vuorotteluvapaata vaikka ei ole töissä. ja eihän sitä edes saa, jos on samana vuonna käyttänyt perhevapaata.Mut onhan sitä kaikenlaisia haaveita ihmisillä, ehkä joku suunnittelee vuorotteluvapaata äitiysloman jatkoksi, mene ja tiedä.

Vierailija

Vuorotteluvapaan voit käyttää, miten itse haluat. Ainoastaan samanlaiseen työhön kuin mistä lähdit, et saa mennä kokopäiväisesti.

Vierailija

Kun vuorotteluvapaa korvaushan määräytyy edeltävien viikkojen perusteella eikä edeltävien työviikkojen perusteella niinkuin työttömyyskorvaus?! Näin oli ainakin pari vuotta sitten...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat