Seuraa 

Heipä hei. Parempi myöhään kuin ei miloinkaan...Tulin kiittämään sinua avustasi liivateongelmani kanssa.Kokeilin tehdä Tiramisun antamallasi ohjeella ja se onnistui. Jospa nyt uskaltaisin tehdä muutakin liivatteen kanssa. Kiitoksia sinulle!Toinen juttu. Ajattelin ensi viikonloppuna tehdä Missisipin mutakakkua. Ohjeessa ei sanota,että kakkuun tulisi mitään ns.päällystettä. Katsoin nettisiuvltasi kuvaa kyseisestä kakusta ja näytti,kuin siinä olisi jotain päällä. Kuuluuko päälle siis jotain,vai onko kakku vain " paljas" ?Neppu

Kommentit (3)

Kiva kun uskaltauduit kokeilemaan, moni pelkää ihan turhaan liivatteen käyttöä. Itseasiassa moni herkku syntyy helpsoti liivatteella, kun printeisen täytekakun voi korvata vaika sillä tiramisulla tai muulla juustokakulla ja on nopeampi valmistaa.

Kuvani mississippin mudasta on aika hurja. Olen huomannut, että ohjeeni poikkeaa paljonkin muista. Minun ohjeeseeni tulee päälle vaahtokarkkeja ja tomusokeri-kaakaokuorrute, pohjaosassa makua antaa kaakao, pähkinärouhe ja vaniljauute. Haluaisitko ohjeen? Se on oikea öklömakean unelma=)

Jos tahdot ohjeen, yritän lisätä sen tän päivän aikana myöhemmin sinne kuvan yhteyteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat