Vierailija

synttärijuhliin :) N.10 tyttöä tulossa juhliin jotka ovat jo viikon päästä. Töissä ollut äidillä niin kiirettä ettei ole kerinnyt vielä perehtyä asiaan. Syömispuoli on kutakuinkin järjestyksessä. Pitäisikö olla jotain pientä " ohjelmaa" tms.? Tilat meillä on melko pienet kyllä. Pari tuntia on juhlan kesto niin ajattelin että jos leikit ei tuolla porukalla jaksa kiinnostaa/onnistu..Jotain ongintaa voisi kyllä ajatella mutta minusta on periaatteessa vähän outoa että vieraatkin saavat " lahjoja" .

Kommentit (8)

On se onginta varmaan kiva juttu. Ja jotkut vaik perinneleikit vois olla kivoja, pitääpä kaivella esille kirja jossa on jotain leikkejä kun ei juuri tule mitään mieleen.. Mietin kanssa että vapaa leikki olisi kiva mutta sitten helposti jotkut tytöt leikkii vain kimpassa ja jotkut ei " mahdu" mukaan leikkiin..

t.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä ainakin ohjelmaa tarvittiin, sillä kymmenenkin saa aikamoiset riehumiset aikaiseksi ja tylsähän se on, jos kyselevtä synttäreillä, että ei ole mitään tekemistä. Onginta on aina suosittua, ja sehän on selvää, että siitä tulee joku tavara tms. onkijalle, eikä se minusta ole paha, vaikka mitään varsinaisia lahjoja vieraille en itsekään suosi. Virkistä muistiasi ja mieti valmiiksi pari jotakin yksinkertaista leikkiä, eihän niitä tarvitse ottaa ollenkaan, jos leikki sujuu muutenkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat