Vierailija

Onko mitään vinkkejä, miten sais omaa maidontuotantoa lisättyä? Vauva on 2 viikkoa ja saanut sekä rintaa että pulloa. Vauva on pienikokoinen ja juo kerrallaan pullosta 60-70ml. Tissiin ei ikinä tyydy vaan haluaa lisää vaikka olisi syönyt tunnin. Imetän 7-8 kertaa vuorokaudessa ja aamulla lypsin VAAN 45ml vaikka edelliisestä syötöstä oli aikaa lähes 6 tuntia.

Onko täysimetyksen onnistumiselle mitään mahdollisuuksia enää vai olenko vaan " huono lehmä" ? Maitoni ei kertakaikkiaan riitä eikä tule riittämään vauvalle?

Kommentit (7)

Noin pientä joutuu imettämään useammin kuin 7 - 8 kertaa vuorokaudessa. Aika vähältä tuntuu imetysmääräsi, joten ei ihme, ettei maitoa tule tarpeeksi. Vähennä pulloruokintaa ja imetä tiuhempaan, ja tosiaan, juo tarpeeksi. Lypsämällä ei läheskään aina saa oikeaa kuvaa siitä, kuinka paljon maitoa tulee. Miten voi olla edes mahdollista, että edellisestä syöttökerrasta on 6 tuntia aikaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalja nostattaa maidontuotantoa, kahvi taas saattaa aiheuttaa päinvastaisen reaktion. Tai kahvi maustaa maidon ja pienempi ei tykkää... Vetää, vettä ja vettä ja roimasti rauhoittunutta mieltä. Myös jos sulla aikaa/jaksamista voit päivän aikana lypsää useita kertoja. Ei se määrä vaan se ärsyke... [color=blue]♥

Juo kolmisen litraa vuorokauteen. Syö hyvin, monipuolisesti ja terveellisesti. Liiku.Rintojen ahkera aktivointi lisää määrää. Parin tunnin välein rinnan tyhjentemistä vaan! Älä pumppaa rintoja verille vaan hoida niitä; ilmakylpyä, rasvaamista..Lapsellasi saattaa olla nyt tiheän imun aika joka tahtoo tarkottaa että lisää itsekin tuotantoa (koska lapsihan kasvaa jatkuvasti jolloin ravinnon tarve on eri kuin viikko sitten).Tai sitten saatat olla huvituttikin! Oletko varma että lapsi syö rinnalla aina ollessaan vai nauttiiko vaan seurastasi? =)Mulla on kuukauden ikänen ja voi tätä lussutusta! Mutta kyllä tää helpottaa kun muutama hetki menee eteenpäin, usko pois!Rintoihin tulee jatkuvasti maitoa ja vauva saa ruokaa vaikka pumppu ei siihen tyhjennykseen kykene ja tissit " vaikuttaa" tyhjiltä. Lapsi on paras pumppu!

Mulla on vuoden vanha esikoinen siitä esimerkkinä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat