Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Sivut

Kommentit (24)

Paino oli huimat 8125g ja pituus 72,2. Pipo 46,5 cm.

Pääsimme kasvutarkkailusta eroon (mehän olemme ollet kasvun suhteen tarkkailussa kuukauden välein). Poika vaan kasvaa omaa tahtiaan. Ihan normaali ja sopusuhtainen.Kauniisti hymyilevä ja virkeä lapsi. Syö paljon. Osaa kontata, mutta viihtyy tukia pitkin kävellen. Tarttuu. Nukkuu hyvin.Äidin huomio. Ei osaa tapuuttaa (sitä kokeiltiin). Vilkitus sen sijaan on SE juttu tällä erää. Ei puhu, tavuja alkanut tulla, mutta ymmärryskin vähän vielä heikkoa (vertailussa isosisko, joka aloitti puheen 9,5 kk ja tässä vaiheessa jo pisti kauniisti sanoja peräkkääin: 11 kk Äiti anna leipä.

Aamusella vihdoin oli meitin 10kk neuvola ja mitat olivat11430g

81cm

47cm (pipa)Terkkari kirjoitti, jotta terve, iloinen, hyvinkasvava poika. Nousee ja liikkuu. Kuulo hyvä, hyvät otteet. Hapanmaitotuotteet aloitettu. Sama ruoka käy kuin muulla perheellä. Omilla käytillä menee (yli +2)Itse lisäisi vielä, että Santtu on entisellään taas pienen sairastelun jälkeen. Kova touhu päällä. Pottareenit aloitettiin toissapäivänä ja kahdesti jo iltakakka saatu pottaan hurjan naurun saattelemana.Vointeja ja viikonjatkoja, Jepuli + santtu 10kk1vk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyttö 10 kk neuvolassa:

paino 9.300g (8kk 9.000g!!)

pituus 74 cm (8kk 72 cm)

pipo 45 cm (8kk 44cm)Neuvolatädin merkinnät: iloinen ja terve tyttö!

Leikkii nätisti ja liikkuu paljon!Tyttömme on todella energinen ja on kohta kontannut 3 kk. Nousee seisomaan ilman tukea, taputtaa ja vilkuttaa. Kävelee tukea pitkin.

Iloinen ja hyväntuulinen. Pikkuhiljaa ajateltiin siirtyä " normaaliin" ruokaan. (Saa tyttö ruveta syömään samaa ruokaa kuin muu perhe, tosin ilman suolaa ja vahvoja mausteita)

Paino 6,7kg, pituus 70cm ja pipo 43cm.Kävellyt kuukauden tukea pitkin, kiipeää sisaruksensa sängylle yms. eli motorinen kehitys kulkee normaalisti.

Paino: 8550 g (6 kk 7870 g)

Pituus: 72,5 cm (6 kk 70,5 cm)

Pipo: 46,1 cm (6 kk 45.0,0 cm)CV:

Ryömii, peppukiitää omalla tyylillään, ottaa muutaman konttausliikkeen, nousee istumaan, nousee seisomaan tukea vasten, kävelee tukien, taputtaa käsiään yhteen, juttelee muutamia äi-tät-tää-päp-pää tavuja. Ymmärtää sanat pallon ja auton ja osaa etsiä ne. Kaksi hammasta.

Meidän pieni herra tutkittiin neuvolassa ja 10kk-mitat ovat:pituus: 78,5cm (8kk:75,2)

paino: 8850g (8kk:8150)

pää: 47,5cm (8kk:46,3)Ekan kerran mainittiin neuvolassa painokäyrä: Syödä kuulemma sais enemmänkin, mutta ei huolta, koska kasvanut tasaisesti. Poika kävelee reippaasti.

Frankie:

Lainaus:


Paino: 8550 g (6 kk 7870 g)

Pituus: 72,5 cm (6 kk 70,5 cm)

Pipo: 46,1 cm (6 kk 45.0,0 cm)CV:

Ryömii, peppukiitää omalla tyylillään, ottaa muutaman konttausliikkeen, nousee istumaan, nousee seisomaan tukea vasten, kävelee tukien, taputtaa käsiään yhteen, juttelee muutamia äi-tät-tää-päp-pää tavuja. Ymmärtää sanat pallon ja auton ja osaa etsiä ne. Kaksi hammasta.
tänään just 10 kk ja tänään oltiin käymässä.pituus: 74,2cm

paino: 8670kg

py: 45,4konttaa,istuu,kävelee tukia pitkin. Tyytyväinen touhottaja. taputtaa. jokeltaminen aluillaan.

Neuvolaterveiset meiltäkin!9395 g (8 kk 7750 g)

75,0 cm (8 kk 73,5 cm)

46,1 cm (8 kk 45,1 cm)Neuvolakorttiin th kirjoitti: Kasvu on hyvä. Konttaa, osaa mennä istumaan, kävelee tukea pitkin. Iho on kuiva. Vähitellen hapanmaitoon siirtyminen.Äippä lisää vielä, että seisoo joitakin sekuntteja ilman tukea, taputtaa (tosin kädet eivät osu yhteen=)) ja höpöttää pappa, mamma, hauva, vauva, apuuva, emmää. Aurinkoinen, temperamenttinen tyttö. Nukkuu yöt ja päivät hyvin.

Varmaankin riippuu aivan neuvolan resursseista. Minä en osannut odottaa tuota 10kk:n tarkastusta, koska olin ajatellut että seuraava sitten vasta 1v. Jos olisimme asuneet vielä Helsingin keskustassa, tuota 10kk tarkistusta ei olisi ollut.

Paino: 8080g

Pituus: 68cm

Pää: 44cmPainoa tullut 2kk:ssa tasan puoli kiloa, pituutta 2,5cm.Th kirjoitti: Julia on eloisa, virkeä pikkutyttö. Kaunis iho. Kasvaa tasaisesti omaa tahtiaan. Konttaa, kävelee tukea vasten, seisoo tomerasti. Suojaheijasteet, suuntakuulo, pinsettiote ok.Tytön mitat 10kk ja 3vrk :

73 cm

9,9 kg

46,5 pipo (muistaakseni)Konttaa, nousee seisomaan, kävelee tukea vasten. Kovasti tulee tavujokeltelua, välillä jopa :äiti, isi, ei, anna.

Th kommentoi, että on terhakka hymytyttö :)

Pituus 74,8cm

Paino 9,6kg

Pipo 46cmNla täti kirjoittaa:

Tomera tyttö, Ottaa jo pari askelta ilman tukea. Ymmärtää tuttuja sanoja. Syö hyvin. Kasvaa tasaisesti. Maitotuotteet käyttöön.Äiti lisää:

Todellakin, meillä on otettu 3pv sitten ensiaskeleet. Äiti ei uskaltaisi päästää irti, mutta kyllä tyttö vain eteenpäin menee ja pystyssä pysyy yli metrin matkan! (Sydän sykkyrällä). Puhutaan myös Kello = ke, Lamppu = pu, Päivää = Päi tai joskus jopa Päi-pää. Äiti on sanottu jo 8kk:sta lähtien. Kirjoista innostunut. Joku lusikallinen puuroa osuu itsenäisesti suuhun, mutta myös keittiö on sen näköinen että on itse syöty. Pottaan tulosta vaihtelevalla menestyksellä. Päiväunet pidentyneet uuden oppimisen myötä. Yöunet edelleen n. 11h ja läpi yön nukutaan. Kaikki siis erinomaisen hienosti!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat