Seuraa 

siis tuli sellainen haalean haalea viiva minkä kyllä erottaa ihan hyvin mutta vasta sen 3min. jälkeen. olisiko väärä plussa?

oireita ei kauheasti kyllä löydy mutta ehkä kuvitellen jotain ;)Onko kokemuksia? Voiko olla plussaa vaiko tekeekö acon paljon näitä vääriä plussia?

Kommentit (8)

HeiKun odotin esikoisteni, näytti testi juuri ja juuri erottuvaa viivaa kun kuukautiset olivat vain 3 päivää myöhässä. Kun kokeilin uudelleen 4 pvän kuluttua, plussa olikin jo erittäin selkeä!Kokeile ihmeessä myöhemmin uudelleen ja tule kertomaan kuinka kävi!

Syysterkuin

Anne ja pikku-Aava 1v 8 kk

Onko teidän haaleatakin haaleammat haamut ollut myöskin ohuita? Sain Acon 10:llä tosi ohuen ja haalean haamun n.10-15min kuluttua testin tekemisestä, ja mietin että kun ne testiviivat pitäis olla paksumpia niin voiko tollanen olla vaikka joku viivanpaikan-reuna?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vääristä haalean haaleista viivoista acon10:llä...

Tosin sinun tapauksessasi ratkaisevaa oli tuo kun ilmaisit että " haalean haalea viiva minkä kyllä erottaa ihan hyvin mutta vasta sen 3min. jälkeen" , eli tuo 3minuuttiahan on testiajan sisällä reilustikkin ja jos viivan erottaa selkeästi ilman erikois tiirailuja niin sanoisinpa että Taidat Olla Raskaana=), ja Onnea paljon=)

Onko menkat paljonkin myöhässä?

ei oo mikään hyvä aconista...mulla oli menkat myöhässä kun pillerit lopetin ja sitten testasin aconilla haalean viivan ja sitten 5 päivän päästä alkoikin menkat...mut toivottavasti sulla ei oo näin...paljon plussasäteitä!

Eli testasin Acon10:llä haaleaakin haaleamman haamun kp26/28.Ja jatkoin testailua joka päivä (kapissa oli useampi testi ja vielä puolittelin niitä) ja joka päivä sain vahvemman haamun ja kp29/28 tuli sit kunnon viiva,vaikkakin kontrollia vaaleampi.Ja raskaana ollaan edelleen,ihan alussa.

Eli Aconitkin on luotettavia,jos viiva vahvistuu!!!!Eli jatka testailuja,mutta nytkin jo varovainen onnentoivotus plussasta!!!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat