Vierailija

illalla menee normaalisti nukkumaan ja nukahtaakin, mutta tunnin päästä herää itkien. Otamme viereen. Itkee sielläkin. Kun kysyn onko jossain pipi ni ei kuulemma ole pipi. Kun kysyn oletko nähnyt pahaa unta niin " joo" ...Mä en nyt tiedä mitä tässä pitäisi tehdä. Eilen illalla/yöllä huusi 3,5tuntia. Ei täyttä kurkkua, mutta vähän aikaa hiljaista ja sit taas huutoa...Rauhottui vasta sitten kun mies laittoi supon...Mikähän mahtaa olla?

Sivut

Kommentit (19)

tyttö haluaa nukkua, ja silmät ovatkin kiinni, mutta kuitenkin huutaa..eli taitaa olla niitä kauhukohtauksiatäytyy tänään seurata päivän kulkua yms..

Kiitoksia! -ap-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No panic, ne on ihan normaaleja " kauhukohtauksia" kun lapsi on vaipumassa syvään uneen. Jos on tavallista touhukkaampi ja tapahtumarikkaampi päivä takana, se voi alitajunnassa vielä vaikuttaa. Noi menee ohi parissa-kolmessa viikossa. Lääkäriin ainakin on turha lähteä, varsinkaan jos lapsi nukkuu loppuyön normaalisti.

ja menivät melko nopeasti (parissa viikossa) ohi. Ajattelin heti että on pahoja unia, koska lapsi ei kunnolla ollut hereillä, itki vain lohduttomasti ja ihan yhtäkkiä. Otettin syliin ja heijattiin ja siliteltiin päätä (ja kuiskuteltiin korvaan että kaikki on hyvin), ja lapsi nukahti aina siihen olkapäälle. Laitettiin takaisin sänkyyn, ja yleensä nukkui loppuyön ihan hyvin.Vieläkin noita aina välillä tulee, mutta tosi harvakseltaan enää. Silloin oli jokaöistä, ja joskus parikin kertaa yössä.Toki lapsi voi itkeä myös kipua, ja varsinkin jos nuhaa on, niin voi hyvinkin olla korvatulehdus (saattaa sattua sillä tavalla, että lapsi ei osaa itse sitä paikantaa, tavallaan tuntuu siltä kuin koko pää olisi kipeä, mutta ei kuitenkaan). Seuraa lasta, kosketteleeko poikkeuksellisen paljon korviaan, voit myös itse painaa korvan tukkoon hellästi sormella, ja jos lapsi käy itkemään, siellä on painetta (eli tod.näk. korvatulehdus).

mut toisaalta meillä ei kyl kipulääke auta niihin:) Jos ei kipeäksi tule ja huudot jatkuu, niin veikkaisin silti näitä kauhukohtauksia. Toisaalta vois ajatella, että heräs siihen lääkkeen antoon ja sit pääsi rauhalliseen uneen eli kauhukohtaus olis mennyt ohi?Neuvona meidän lapsen jo pari vuotta kestäneisiin kohtauksiin oli, että seuraa, koska kohtaus alkaa ja herättää sit alun selvittyä just ennen kuin huuto alkais. Tällöin levoton päivän tapahtumien kertausuni katkeaa ennen " kauheaa" loppua ja uni tulee kuitenkin helposti uudelleen. Muutaman herätyskerran jälkeen pitäis loppua. Meillä ei toiminut, huudot jatkuu, mutta joillain on tehonnut.Jos on kauhukohtaus, niille ei välttämättä voi mitään. Me odotamme loppua, mutta vielä ei sitä näy. Helpoimmin kohtaus iskee rankan päivän jälkeen, meillä ainakin on lapsella välillä jopa ylivilkas mielikuvitus, se aiheuttanee näitä juttuja.Tsemppiä kuitenkin!

Älkää sit naurako....

Meillä esikoinen oli 2 vuotias kun meille kotiin tuli " karhuja" .Heräs joka yö huutamaan ja me oltiin ihan ihmeissään.Lapsi kertoi aina et kun hän herää yöllä niin karhut syö kukkia verholaudassa.Joopa,joo....

Sit hommattiin kunnon yövalo huoneeseen ja pikku hiljaa iän myötä " karhut" ovat hävinneet.....

ei meinannut saada hereille, jotta huudon olisi saanut loppumaan. Mutta tuota ei siis tapahtunut pitkin yötä vain sen yhden kerran. Kipeeksi tullessa on noita tunnin kahden välein heräämisiä.

Ei vain meinattu tajuta kun vasta viikko aiemmin oli loppunut edellinen antibioottikuuri samaan vaivaan. Ja normaalisti itku on ollut paljon pahempaa. Nyt oli jo ehtinyt kunnolla märkäiseksi eli ilmeisesti eka lääkekuuri ei ollut juurikaan auttanut ja nyt korva oli jo jokseenkin " turtunut" kipuun.Veisin siis lapsen lääkäriin - vallankin jos on nuhaa ja kuumettakin ollut!

huutaa välillä hurjana, sitten kun vie potalle ja tekee pissat, itku loppuu siihen ! Välillä (esim. viimeyönä) ei meinannut pissa tulla, eikä huuto loppua, oli aivan unessa koko ajan, sitten kun sain vähän rauhoittumaan, vein uudestaan potalle, ja jo helpotti !

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat