Vierailija

.

Kommentit (10)

Antakaa hyviä vinkkejä. Joskus olen kuullut jotain kikkavitosia, mutta nyt en muista mitään. Myrkkyä jo kokeilinkin, mutta tulivat takaisin hetken päästä. Vissiinkai pyörtyivät vain hetkeksi.

Eli jos pidät hedelmiä esillä niin veks kaikki, sitten vaan raidia peliin. Jos teillä on bioroskis, siirrä se kannelliseen astiaan. Onko kärpäsiä TOSI paljon? Nimittäin voivat tulla vaikka halpiskukkamullan mukana, ja sitten ei auta muu kun hävittää mullat/kasvit, ja myrkyttää...:(Normaalisti kai kaikilla niitä on joskus. Kesällä tietty lisääntyvät helposti kun ruokaa on tarjolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

(ainakin meillä tehosi heti, oli myös yritetty kaikkea muuta mahdollista ensin)laita juomalasi puolilleen etikkaa (meillä oli väkiviinietikkaa) ja lorauta sinne vähän fairya (rikkoo pintajännityksen). Kärpäset menevät sinne ja hukkuvat (meillä siis ihan paksu kerros kärpäsiä). Tee uusinta kun etikka haihtuu niin kauan että kaikki kärpäset ovat poissa.Tsemppiä! Kyllä se siitä. Meillä oli just sama ongelma vuosi sitten. Keittiö oikein kuhisi niitä.. kaapin ovet oli ihan mustanaan, mutta tällä konstilla hävisivät muutamassa päivässä :)

Tykkäävät myös punaviinistä eli pullo auki pöydälle. Tässä myös hyvä tekosyy lähes tyhjentää se pullo ensin eli elä kaikkea juota niille kärpäsille. Juo ite ensin se pullo melkein tyhjäksi ;)

yhden kesän olen joutunut imuroimaan kärpäsiä päivittäin.. aluksi useastin päivässä, mutta siiten ne pikku hiljaa vähenivät...

Ei auttanut mitkään myrkyt, rikä muut konstit..

Oli keittiön ovet ja kaapit ihan mustanaan niitä!!

Eli tuhansia....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat