Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Olipa erikoiset 1-vuotisjuhlat..

Vierailija

Tosin mä olisin varmaan melko pian tajutessani ilmoittanut, että kiitos meidän on nyt valitettavasti poistuttava.

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Nekin olivat pihalla. Päivänsankarikin oli päiväunilla.Tosin heräsi aika pian ja sitten skoolattiin ja laulettiin paljon onnea vaan. Pillimehulla skoolattiin koska päivänsankari oli juuri oppinut pillimehua imemään.

Vierailija

Kyse oli sukulaisten esikoisen 1-vuotisjuhlista, joten laitoin sen "ymmärtämättömyyden" piikkiin. Kutsuttiin klo 17 ja klo 20 alkoi tarjoilu (=grillaus) eikä murustakaan saatu ennen tätä. Kuivin suin ja tyhjin mahoin lähdettiin, kun lapsella oli nukkumaanmenoaika.Päivänsankari jätettiin yksin nukkumaan taloon ilman itkuhälytintä, kun juhlaväki alkoi nautiskella viinaksia ja grillata ulkona.

Vierailija

Lainaus:


Vai olilsikohan ollut niin että olivat jo päivällä nauttineet ne ja sitten illalla oli nämä grillaukset, voithan joskus asiaa kysästä...
Todella omituista kyllä, enkä tohtinut kakun perään kyselläkään, jotenkin hämmentävä kokemus kaikkinensa ole :P.

ap

Vierailija

pakkoko sitä on aina pönöttää kermakakun ääressä kaffetta ryystäen, ajattelivat varmaankin päivänsankarin äippä ja iskä.

ei jesus sentään mitä porukkaa ap:n kuvailema kööri.

Vierailija

- aika nuoria vielä (alle 30, ehkä alle 25)

- varmaan eka lapsi

- asuvat joko kaupungilla vuokralla

- tai jossain "vähemmän hyvällä alueella / taloyhtiössä"

- vähän moukkia

Ei 1-v. synttärit tosiaan tarttis olla ryyppybileet. Tai sitten ne on vaan niin nuoria ja 90 % niitten kavereista nuoria lapsettomia, että niille normaalit "kahvikutsut" ois ollut jotenkin liikaa...

Toivotaan et ne joskus aikuistuu.

Vierailija

Lainaus:


Päivänsankari jätettiin yksin nukkumaan taloon ilman itkuhälytintä, kun juhlaväki alkoi nautiskella viinaksia ja grillata ulkona.

Vierailija

Äskettäin kotiuduimme miehen siskon tyttären 1-vuotispäiviltä.

Jo kutsun tultua pidin ajankohtaa hieman ihmeellisenä, lauantai-iltana klo 17-21.

Ei siinä mitään, ajattelimme heti viiden pintaan käydä kahvit juomassa ja lähteä ajoissa, koska iltariennot lasten kanssa on aina vähän hankalia, kun väsyvät jne (lapset 5 v, 2 v ja 2 kk).Noh ensinnäkin paikalle saavuttuamme kävi ilmi, että tarkoitus on olla ulkona. Meillä tytöillä kevyet juhlamekot päällä ja sukat, ei mitään pitkiä hihoja/lahkeita. Aurinkokaan ei enää paistanut pihaan ja tuuli, joten ei mitenkään lämmintä tosiaan ollut. Lapset halusivatkin sisälle heti.

Ulkojuhlat sinänsä ok mutta siitä minusta voisi mainita etukäteen niin osaisi varautua kun ei tosiaan mikään helle ollut.

Siksikin piha huono lapsille, koska siinä ei ole mitään kuin sepeliä ja puutarhakeinu. Ei edes hiekkalaatikkoa.Toisekseen, mitään tarjoilua ei ollut. Olimme ilmoittaneet ettemme jää syömään (=grillaamaan etupihalle), koska huomisen menon takia haluamme olla ajoissa kotona (ja juhlat tosiaan alkoivat klo 17).

Muu "juhlaväki" aloitteli grillailua pihalla, mutta edes lapsille ei tarjottu mehuja/keksejä tmv. Minulta kysyttiin otanko vettä (olutta ja muita viinaksia oli aikuisille myös tarjolla). Mielestäni edes kahvit olisi voinut keittää ja ne mehut lapsille tarjota (miehelle ei tarjottu edes sitä vettä ;)).

Muu "juhlaväki" olikin jo aloitellut viinasten nauttimista aiemmin, mm. isoisä ja tädin mies olivat aika hyvässä hönössä viiden jälkeen saavuttuamme paikalle.Eli 1-vuotispäivät olivat käytännössä aikuisten grillailua/dokailua pihalla ja lapset olivat hetken yläkerrassa katsomassa videoita. Jos olisin etukäteen tiennyt, olisin skipannut "juhlat".

Vierailija

Itse olisin varmaan tokaissut että mitkäs synttärit nämä tälläiset jossa ei kakkua ole. Vai olisikohan sitä kakkua saanut grillauksen jälkeen!?Kyllä jos kaikki perheestä kutsutaan lasten synttäreille, niin mielestäni täytyy olla kakku+keksiä +juomaa, vähintään lapsille, niillehän se tärkein päivä on.Vai olilsikohan ollut niin että olivat jo päivällä nauttineet ne ja sitten illalla oli nämä grillaukset, voithan joskus asiaa kysästä...

Vierailija

Lainaus:

Ei ollut mitkään lapsen syntymäpäivät vaan aikuisten juoppobileet tekaistulla syyllä. YÖK!
Päivänsankari oikeastaan laitettiin heti päiväunille kun tulimme paikalle. Tänään ei edes ollut oikea syntymäpäivä, niin en oikein tajua mikä idea näissä "synttäreissä" oli. Olisivat kai voineet järkätä grillibileensä muutenkin ja vaikka kahvittaa meidät lapsekkaat varsinaisena päivänä tai joskus muulloin.

Tai olisivat jättäneet "synttärit" kokonaan järkkäämättä, jos ei jaksa "tylsiä" kahvikestejä pitää. En tosiaankaan tajua mikä idea on kutsua lapsia katsomaan aikuisten tissuttelua pihalle.

ap

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat