Onko tuolla Jutta Urpilaisella lapsia? Aika "rouvamaisen" näköinen on

Vierailija

32-vuotiaaksi...

Sivut

Kommentit (29)

Jakkupuku hänellä on, tosin sekin voisi välillä noilla vassarinaisilla olla jonkun muun värinen kuin punainen. Lapsia hänellä ei taida olla, ja nythän ei varmaan edes ehdi, kun pitää johtaa "työläisjoukko kohti voitettuja vaaleja, parempaan punaiseen huomeneen". Näkis vaan... En tajua, miten jotkut vielä jaksavat uskoa tuohon höpöhöpöaatteeseen.

Eikä aikuisen naisen tarvitse näyttää teiniltä!

Lainaus:

pukeutuminen konservatiivista. Mutta eniten siis nuo kilot ja tukka vaikuttaa. Jos olisi hoikka ja vaalea tukka esim yli olkapäiden, niin näyttäisi ikäiseltään (ja ihan hyvältä sellaiselta). Mutta silloin ei varmastikaan olisi pj:ksi edennyt.

Lainaus:

t. Demari

Toivottavasti Jutalle ei käy kuten Lindenille, että politiikan takia lykkää lapsentekoa liian myöhään ja joutuu sitten adoptoimaan ulkomaalaisen

Anteeksi vaan Jutta, mutta on jakkupukuja ja jakkupukuja. Jutan puvut sopisi paremmin 80v:lle mummulle seurakerhon kevätjuhlaan kuin kolmekymppiselle uranaiselle. Huonosti-istuvia ja tanttamaisia, värinä vielä ällöpinkki, YÖK!Ja hänellä on kyllä I S O peffa. =) Sen bongasin Hesarin kuvasta, kun istui jakkaralla, niin siihen oli lykätty oikein tyyny alle, muttei mahtunut siltikään. =D Muuten hän ei kai ole kovin ylipainoinen ...

Lainaus:


Ja hänellä on kyllä I S O peffa. =) Sen bongasin Hesarin kuvasta, kun istui jakkaralla, niin siihen oli lykätty oikein tyyny alle, muttei mahtunut siltikään. =D Muuten hän ei kai ole kovin ylipainoinen ...

Saatavilla on kuitenkin hyvinkin leikattuja jakkuja, joissa ripaus naisellisuutta asiallisuuden lisäksi.(Mitään napapaitaa ei tietenkään tarvi pukea päälleen ollakseen hyvännäköinen.)

Jutta Pauliina UrpilainenSyntynyt: 4.8.1975 Lapualla, asuu KokkolassaKoulutus: Luokanopettaja, kasvatustieteiden maisteri, johtamisen koulutusohjelmaUra: Kansanedustaja (sd) 2003-, eduskunta-avustaja, luokanopettajaPerhe: Puoliso ulkoministeriön virkamies Juha Mustonen. Isä valtiopäiväneuvos Kari U., äiti luokanopettaja Pirjo U., kolme nuorempaa sisarustaLuottamustoimia: Eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, maakuntaliiton puheenjohtaja, Suomen YK-liiton puheenjohtaja, Syöpälapsijärjestö Sylvan puheenjohtajaKielitaito: Suomi, ruotsi, englanti, saksaHarrastukset: Kulttuuririennot, lukeminen, ruuanlaitto.

Pitäisikö Jutan puketua napapaitaan ja lantiofarkkuihin vai? Niinkö itse pukeutuisit jos olisit julkisuudessa esiintyvä politikko? Jutta on hoitamassa Suomen asioita eikä esittlemässä itseään jossain tosi-tv:ssä jossa pääasia on näyttää seksikkäältä kanalta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat