Vierailija

Oliko kiva paikka, kannattaako mennä? On siis ilmeisesti saaressa, onko pitkä lauttamatka? Tiedätkö käykö siellä visa joka paikkaan vai kannattaako varata kruunuja?

Kommentit (8)

ja kovasti ovat lapset tykänneet. Siinä kuluu helposti koko päivä, aivan vieressä on Wasa-laiva ja lähistöllä myös Skansen sekä Gröna Lund eli Junibacken sijaitsee Djurgårdenilla, jonne pääsee kesällä Silja Linen terminaalista vesibussilla tai sitten metrolla ja bussilla. Nyt en muista, käykö Visa, joten kannattaa varmaan varata myös niitä kruunujakin. Mutta aivan ihana paikka se Junibacken on, varsinkin jos Astrid Lindgrenin satuhahmot ovat tuttuja.

Junibackenin lähiympäristössä on kävelyetäisyydellä mm. Vaasa-laiva ja Skanssenin alue, jossa kannattaa muuten käydä ostamassa pullat todella kivasta pikku leipomosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Visa käy pääsymaksujen maksamiseen, ravintolasta en ole varma.Kiva paikka, mutta hirveä tungos oli ainakin viime kesänä! Se satujuna oli ihan paras, aikuinenkin sai elämyksiä. Kannattaa lukea Astrid Lindgrenin satuja laidasta laitaan ennen matkaa, niin saa enemmän irti. Satujunassa kannattaa pyytää suomenkielinen selostus.

Taidetaan mennä sinne. En tiedä muuta paikkaa lähistöllä ja se kuulostaisi kivalta. Kaupunkiin emme lasten kanssa halua mennä, mielummin vietämme päivän laivalla ap

Liikaa oli väkeä ja kuuma. Jotenkin ahtaan tuntuista. Lapset juoksenteli holtittomasti ympäriinsä "Pepin" perässä. Joka paikkaan piti jonottaa. Satujuna oli kyllä kiva.

Jos tulette Siljalla, niin bussi tulee satamasta Djurgårdenin sillalle ja siitä ei ole pitkämatka. Bussissa pääsee ilmaiseksi yksi aikuinen rattaiden kanssa.

Vanhan kaupungin kyljestä lähtee yksi lautta.

Riippuu minkä ikäisiä lapsia, mutta Djurgårdenissa on tosiaan tekemistä koko päiväksi kuten Waasa-laiva, Aquarium ja tivoli Gröna Lund.

Visa käy normaalisti kaikkialle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat