Vierailija

.

Kommentit (15)

valitettavasti rahasta kiinni. jos ei anopin luo mennä grillaamaan niin ehkä ulkoillaan yhdessä, lapsen kanssa käydään ehkä piknikillä. mut muuten ollaan kyllä kotona.

Meillä on kiva piha ja mukavia naapureita. Viime juhannuksena kävimme ankealla kokolla. Tänä vuonna olemme kutsumassa ystäviä meille illaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ylihintaan ja lähtee johonkin?

Ei kaikilla ole omaa / sukumökkiä.



Sehän on ihana vaan rentoutua ja rauhottua kotona, ja on kerrankin hiljasta ja rauhallista kun monet naapurit poissa



Mekin ollaan melkein aina kotona juhannuksena. (no ei asuta kerrostalossa, ja voi olla että pyydetään vieraita ja sitten grillaillaan yms., mutta ei siis lähdetä mihinkään)

me ollaan kotona. Kerrostalossa asutaan. Grillataan pihassa ja ihan vaan ollaan ja nautitaan elämästä...lomallakin ekan kerran vuoteen.

Kauhulla kuuntelin töissä keskusteluja, kun eräs perhe ei saakkaan mökkiä mistään.

eivät lähde vain normin ja tavan vuoksi kitumaan tuntikausiksi ruuhkaisille teille kesäkuumalla, saastuttamaan luontoa turhanpäiten autollaan. Viihtyvät kaupungissa (jossa muuten juhannuksena on aivan ihanan rauhallista). Osaavat nauttia elämän pienistä iloista; vaikka sitten käymällä kokkojuhlassa tai pienellä retkellä lähiympäristössä. Illalla saa sitten nukahtaa omaan sänkyyn, eikä tarvitse kännätä jotta voi kehuskellä "hyvällä juhannuksella"....

järven rannassa. parvekkeelta esteetttömät näkymät niin kauaksi kuin silmä siintää. jussina on just ihanan rauhallista nauttia hiljaisesta elosta ja ottaa arskaa terassilla . Luulen, että monella mökillä on rauhattomampaa.

kerrostalossa ja vierailleet kokolla.

Olen nauttinut kyllä juhannuksista todella paljon.

Tarjolla on ollut hyvää ruokaa ja juomaa. Oikein mukavaa!

Viime juhannuksena olimme monen vuoden auon jälkeen anopin kesämökillä, jossa oli myös miehen veljen perhe ja apua, oli niin stressaavaa ja kova meteli ja hyttysiä, että tänä juhannuksena tajuamme nauttia taas kaupungin rauhasta!

kerrostalossa. Esim. me.



Me asumme pienkerrostalossa. Olemme kutsuneet toisen kaveripariskunnan lapsineen meille. Jos kaunis ilma grillailemme pihalla ja käymme ehkä uimassa viereisellä uimarannalla. Jos ei herkuttelemme sisällä. Nautimme rauhasta ja hiljaisuudesta. Voisimme mennä mökillekin, mutta itse rakastan juhannuksen hiljaisuutta. Juhannuspäivänä menemme ehkä Seurasaareen tms.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat