Vierailija

Ja kerro vielä, että onko lapsi pph:ssa vai päiväkodissa....

Kommentit (6)

Kun tulen hakemaan 16.15-16.30, lapsia on joinain päivinä paikalla vielä useita, toisinaan taas ei enää ketään muita näy. Tällöin hoitaja sujahtaa liki samalla portinavauksella ulos ja esim. taloon sisälle ei enää pääse. Olemme kuitenkin ilmoittaneet, että lapsi tarvitsee hoitoa klo 17 asti, sillä muutenhan 16.31 olisimme jo myöhässä ja varsinkin silloin, kun mies hakee, saattaa mennä hieman yli puoli viiden. Joten eikö hoitajan silloin pitäisi olla varautunut olemaan paikalla klo 17 asti? Vai suunnitellaanko työvuorot todella niin, että sinä päivänä kun meidän lapsemme olisi ainoa viiteen asti oleva, ketään ei merkata viimeiselle puolelle tunnille töihin, koska liki aina kuitenkin ehdimme puoli viideksi.Tuntuu kurjalta, että kuulumisia ei juuri viitsi kysellä, kun täti on jo käsilaukun kanssa singahtamassa vapaalle ja jää itselle sellainen olo, että anteeksi etten tullut vielä aiemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapseni aloitti viime syksynä alle 3v ryhmässä, oli itse silloin 2v4kk.

lapsi on omatoiminen ja reipas; syö itse, kävelee hyvin, ei vaippoja. Silti hänet jaettiin pienryhmään jossa pienempiä lapsia eivätkä käyneet koskaan missään. toinen ryhmä kävi kirjastossa, tenavaleffassa ja teki yksittäisiä retkiä.

Viimeiselle retkelle pääsi mukaan, kun niin moni oli poissa toisesta pienryhmästä. Sai kovasti kehuja reippaudestaan ja hyvästä käytöksestään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat