Seuraa 

Meidän poika ( 1v5kk) on aloittamassa kunnallisessa päivähoidossa tammikuussa ja nyt jo jännitän, että mitenköhän alku mahtaa mennä. Miten pitkä aika menee sopeutuessa ja miten se sopeuttaminen kannattaisi hoitaa? Kertokaa omia kokemuksianne ja antakaa hyödyllisiä vinkkejä!

Kommentit (1)

Meidän tyttö aloitti elokuussa päivähoidon, oli silloin 2v1kk. Aloitettiin " pidemmän kaavan" mukaan, mikä tuntui hyvältä ja tyttö sopeutui hienosti.

Reilu pari viikkoa ennen " virallista" aloitusta alettiin käydä päiväkodin pihassa leikkimässä aamupäivisin, ei ihan joka päivä, mutta muutamina päivinä. Seuraavalla viikolla käytiin jo lähes päivittäin aamupäivisin (n.0,5-1h) ulkona leikkimässä, viimeisellä viikolla jätin sitten tytön ensin tunniksi " yksin" leikkimään, ja siitä sitten pidennettiin päivää. Eli seuraavaksi jäi jo syömään ja nukkumaan muiden kanssa, ja hain sitten välipalan jälkeen kotiin.Meillä sujui hienosti aloitus, murehdin ihan turhaan... Paljonhan riippuu lapsen luonteestakin miten nopeasti ja helposti tottuu päiväkotielämään, mutta kyllä jossain vaiheessa varmasti alkaa sujumaan! :)

Tsemppiä aloitukseen! Monesti se on vaikeampaa äidille kuin lapselle...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat