Vierailija

syö aamulla ja illalla lautaselliset puuroa, lisäksi kaksi peruna-ateriaa (toinen kasvis ja toinen liha) ja yhden banaanin. Sitten menee maitoa noin 700-800ml/päivä.Poika kuitenkin herää yössä pari kertaa ja maidolla rauhoittuu parhaiten. Viime yönä, kun hän heräsi ensimmäisen kerran kahden aikaan, päätin etten anna maitoa, koska mielestäni ei voinut olla nälkä. Jonkin aikaa siinä sitten haetiin unta ja hän nukkuikin viiteen asti. Sillon annoin maitoa 120ml ja hän joi kaiken. Nukkui siitä sitten puoli yhdeksään asti.Mitä mieltä olette. Tarvitseeko vauvani vielä tuon yhden syötön yössä, kun kuitenkin joi 120ml vai pitäisikö opettaa, ettei yöllä ole tarjoilua?

Kommentit (6)

Jos olet syöttöihin väsynyt, voit yrittää opettaa syötöistä pois. Tosin, jos lapsi nukkuu 10-12 tuntia yössä, voisi aamuyöllä maito olla jo paikallaan, sillä silloin todennäköisesti on jo ihan oikeasti nälkä ja julmaa huudattaa nälkäistä lasta. Mutta voit huoletta jättää ainakin toisen yösyötön pois ja jatkaa vaikka aamuyön syöttöä, niin ei tarvitse herätä kukonlaulun aikaan...

Todennäköisesti siihen menee viikon verran aikaa, mutta se on jokatapauksessa tuossa vaiheessa helpompaa kuin esim. yli 1-vuotiaana. Ja lapsesihan syö päivän aikana kaikki tarvittavat ateriat, joten nälkä tuskin on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan hyvin jo pärjää yön ilman maitoa.Niin sanotaan että jo 6kk vauvan saa vieroittaa yösyönnistä.Muutaman yön hän könisee mutta sitten jo rauhoittuu.Näin meillä=)

Mekin otimme toisen, varhaisemman yösyötön pois, mutta poikamme 1v ja 2kk saa vieläkin yhden yösyötön noin klo 5.00-7.00. Hän menee iltaisin nukkumaan kahdeksalta ja herää aamulla kahdeksan yhdeksän maissa, eli maito varhain aamulla jatkaa unia vielä ja koko perhe voi paremmin. Mielestäni muutenkin turhanpäiväinen hössötys yösyöttöjen lopettamisen kanssa (jos siis syötöt eivät aikuisia jo häiritse) on turhaa energian haaskausta.

En tiedä miten toteuttaisin käytännössä sen opettamisen olemaan syömättä. Asumme rivitalossa ja naapurin seinässä ei ole äänieristystä lainkaan. Jos vauva huutaa kaiket yöt niin kyllä ne valittaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat