Seuraa 

Minkälaisilla suhteilla olette valmistaneet itse velliä? Tähän asti kaikki valmistamani ovat jääneet tuttipullon tuttiin tai nokkamukin korkkiin. Ainun vellitutti (luonnonkuminen) on ollut käytössä. Voisikohan siihen tehdä suuremman reiän itse? Vanhempani kertoivat tehneensä näin " ennen vanhaan" . Onko muita vinkkejä?



Ajatuksena olisi tehdä velli illaksi maissi- tai kaurajauhoista (hiutaleista tehdyistä).

Kommentit (1)

Niin ohkosta siis että tuli siitä reiästä hyvin ulos. Keitin siis ihan tavallisen kaurapuuron veteen ja soseutin sen sauvasurvimella, lopuksi tuttelit joukkoon. Oliskohan siinä 3dl vellissä ollut noin 0,5dl puuroa, loput maitoa. Hyvin upposi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat