Vierailija

Kommentit (3)

8 dl vettä

2 kasvisliemikuutiota

1 kukkakaali

500 g porkkanoita

100 g sulatejuustoa

1 dl kermaa

0,5 tl mustapippuria

ripaus valkopippuria

ripaus muskottipähkinää

1 dl hienonnettua persiljaa



Kuori ja paloittele porkkanat. Lohko kukkakaali. Kypsennä kasvikset kiehuvassa kasvisliemessä. Soseuta liemineen sauvasekoittimella.

Lisää sulatejuusto, mausteet ja kerma. Kiehauta ja sekoita.

Tarjoa keiton kanssa raejuustoa ja tummaa leipää.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat