Vierailija

Kommentit (13)

Ja koska ei osaa hyvin tulla alas olen odottanut milloin tippuu niin jospa muistaisi hetken aikaa ettei sinne kiivetä.Vaikka tuskin muistaa..

Kerron aina myös samalla, että tuolilla istutaan, pöydälle ei voi nousta. Ja aika harvoin tuo enää yrittääkään (1v3kk), tai sitten on aikeissa nousta ja odottaa huomaanko : )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja ei ole kovin turvallista antaa tippua sieltä,voipi henki lähteä kun niskat napsahtaa tai muuten saattuu pahasti.Järjen käyttö sallittua.

Vilkas vesseli ja intoa puhkuen menossa uusia seikkailuja kohti. Ei omaa minkäänlaista itsesuojeluvaistoa, joten yritän olla nopea ja ketterä äiti :)

olet vieressä ja pidät huolta että menee alas samaa kautta kun tuli ylös. Se käy katselemassa paikkoja. Mulla oli vanhin hurja kiipeemään, ja koskaan ei mitään sattunut. Anna tutustua ja tehdä tutkimuksi, tulee ittenäinen ja omatoiminen lapsesta. Hyvältä kaverilta kuulostaa, olisin kiitollinen sellaisesta lapsesta.

Nostan heti alas ja tiukasti sanon EI!alkanut pikkuhiljaa oppia,pöydälle ei ole mitään asiaa.Ulkona on piha pöytä,edes sinne en anna kiivetä,oppii että missään ei mennä pöydälle,kuuluu käytötapoihin ja turvallisuus riski.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat