Vierailija

Viimeinen mahdollisuus.. luultavasti..

Nyt puhelin käteen ja Perttu pihalle =)t. entinen Perttu-fani

Kommentit (37)

mitä kiinnostavaa teistä on Tiinassa, Antissa tai Terhissä? Katsotteko tosiaan niitä kun ne sit loppu ajan vaan möllöttää talossa?Miettikää jos vaikka Mika ja Perttu jäisi taloon! Saatais kunnon bileitä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsellinen poika, myös tiina on tosin aika lapsellinen: Terhiä ei kannata heittää pihalle ( ei tosin nyt voikaan), koska hän on drama-queen ja luo ainakin päiväkirjahuoneessa dramatiikkaa BB:seen.Mika taas on aika tylsä.Terhi tai Antti voittoon!!!!

kuvottavaa katsottavaa.Mika on kyllä tylsä, mutta häntä äänestän sitten seuraavaksi.Mutta ei se Anttikaan saa kisaa voittaa! Oottekos huomanneet sen tukan " laittamista" . Voi luoja... sukii kuontaloonsa karseesti mönjää ja lopputulos on tismalleen samanlainen kuin lähtötilanne, ehkä vähän likaisemman näköinen. Ja leiriytyi alusta asti väärien ihmisten kanssa. Ei yrittänyt lainkaan piristää Kathya kun kaikki muut suostutteli sitä jäämään.Tytöt jää vikaksi!

Tiina ja Terhi supattelee omiaan ja antti tuijottaa masentuuna seinään! Vaikka viinaa taloon tuotas ja bileitä niin eipä siellä kunnon mieninkiä saatais sillä ryhmällä aikaiseksi.. Olis aika tylsää katsottavaa loppu viikot!Vaikka itse olenkin tyttöjen puolella, mut en silti äänestäisi nyt kyllä ainakaan Mikaa tai Perttua ulos.

KUka siellä sit bilettää ja ottaa kunnon kännejä! Terhi ei juo, Tiina tylsä ja Antti ihan nörtti! Miksi äänestää talosta ulos ne ainoat jotka tuovat taloon vielä eloa!

Ihan sama missä järjestyksessä!

Harvinaisen ärsyttäviä akkoja molemmat. Pertun hekotus saa hyvälle tuulelle vaikka juttujen tasossa olisikin toivomisen varaa.

vaan lapsellinen tiina joka itkee " epäreilua kun perttu on saanut kahdet juhlat...." Herranjumala mikä kakara! Ja toinen joka joutaisi sieltä pois on terhi! Kaikkia halailee ja yrittää olla ystävä mutta kun haastatteluhuoneeseen menee niin johan alkaa valitus " epäreilua,mua ei huomioida,olen ulkopuolinen" ja muuta paskaa. Akat vaan ulos ja Perttu voittoon!

Äijä ei uskalla kenellekään sanoa suoraan jos vituttaa vaan yrittää niin mielistellä kaikkia! YÄK! Mutta Perttu kuitenkin ykkösällötys!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat