Seuraa 

Minua kiinnostaisi erityisesti, saako duo komobi- yhdistelmiin laittaa istuinta? Lastentarvikkeesta sanottiin, että vain ceroxiin mutta en halua uskoa:)

Kommentit (9)

että melkein kaikkiin saa laittaa sen, meillä on vuoden vanhat emmaljungan smartit, ja niistä kävin erikseen kysymässä, ja saan laittaa. täytyyköhän käydä uudestaan..

ja totta on, että sisaristuin poistuu myynnistä, mutten tiedä syytä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No mulla on ihan sellainen muistikuva, ettei sisaristuinta suositeltaisi enää käytettäväksi minkään vaunun/rattaan kanssa. Ihme kyllä sitä vielä myydään. Ainakaan alumiinirunko (mikä lähes kaikissa vaunuissa nykyään on, koska se on niin kevyttä) ei sisaristuinta kestä. En sitten tiedä, jos ostat teräksestä valmistetut vaunut.

Me ostettiin Duo Edget vuonna 2004 jolloin sanoivat että malleihin joissa on kääntyvä aisa,ei saa laittaa sisaristuinta ja esim Cannon One ja Scoottereihin myöskään ei saa laittaa, ovat kaiketi niin kevyitä rakenteeltaan ettei ole ' sallittua' . Duo Kombia en tietääkseni ole nähnyt.ovat mahdollisesti muuttaneet mallistoa, eli kannattaisi ehkä kysyä kaupasta. Slm:)

kun tänään soitin ja kysyin, että sisaristuimia ei enää valmisteta, mutta niitä saa käyttää kaikissa muissa Emmaljungan malleissa paitsi ei käännettävällä työntöaisalla varustetuissa. Siis käy duo- malleihin. Syy niiden lopettamiseen on kuulemma, että tasapaino ei ole paras mahdollinen sisaristuimen kanssa ja turvallisuusvaatimukset ovat kiristyneet. Lisäksi juuri kevyimmät runkomallit eivät tykkää hyvää ylimääräisestä painosta, joka ei jakaannu. Meillä tulee olemaan sisaristuin Emmaljungan Duo classikissa kunhan pikkukakkonen syntyy, ainakin pari kk että esikoinen saa tarpeeksi huomiota siinä mamman nenän edessä ulkoillessa:)

Eka se oli edgeissä ja siinä oli lennossa vaihtuva aisa, silti pidettiin siinä istuin. Eikä ollut vaikeaa laittaa sitä adapteria siihen, ei ollut kauheen kiikkeräkään. Sitten siirryttiin kopasta istuin osaan ja siinä sitten laitettiin sisarisuin itse tuolikiinni ja se ei todellakaan ollut kiikkerä, istuin siis laitettiin siihen kiinni missä se etulaita oli.Myöhemmin otettiin istuin käytöön cannon onen kanssa ja siihen se sopi oikeastaan kaikista parhaiten, siinä molemmilla oli tarpeeksi tilaa. Cannon oneen on kanssa ostettava adapteri erikseen, niinkuin silloin kun käytettiin istunta kopan kanssa.Toivottavasti sait selvyyden sekavasta sepustuksestani.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat