Vierailija

Kaappi ammottaa tyhjyyttään mutta pakkasesta löysin paketin seitiä ja pottujakin on ja muita perustarvikkeita! Kertokaa joku hyvä helppo ja nopea resepti, kiitos kiitos!!!

Kommentit (8)

Valkokastikkeessa tuo sei. Eli teet tavallisen valkosen kastikkeen ja jos sattuu olemaan juustoa, niin raastat viel sitä sekaan. Sit maustat, kippaat jäisen sein päälle uunivuokaan ja uuniin 180 asteeseen n.45 min. Tosi hyvää perunamuusin tms, kanssa ja ei niin paljon rasvaakaan kuin kermojen kanssa....

Sei uunivuokaan, ripottele pinnalle sitruunapippuria. Sekoita purkilliseen ranskankermaa currya ja suolaa, päällystä seipalat sillä. Uunissa 200 astetta noin 30min. Lisäksi salaattia ja lämpimiä kasviksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

uuniin 200 ja 45 min.

mausteita: suolaa, valkopippuria, tilliä ja sitruunapippuria jos on ja vaikka kermaa

lisäksi perunoita ja porkkanakastiketta tai valkokastiketta.

Mutta mulla ei ole rasnkankermaa, käykö sellainen ruokakerma, tai ei se ole edes kermaa kun jotain 5% rasvaa tsydeemiä? ja millaisia kasviksia, laitanko uuniin sen kalan kanssa vai miten? :)

usko että siitä mitenkään voi tulla yhtä hyvää kuin ranskankermalla ;)Höyrytä tai keitä niitä kasviksia lisäksi, tai riippuu kasviksista, paprika-sipuli-kesäkurpitsa tms. jutusta tulee hyvää ratatouillea wokissa.Curryseireseptin antaja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat