Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ainahan miehet on niin täynnä itteensä ja kehuskelevat seksi-taidoillaan, mutta oikeesti, ei ne osaa eikä jaksa yhtään mitään!

Just toi aikaisempi ketju kertoo, miten sikoja ne on!! Ja kaikkein ärsyttävintä on se, että vaatteet päällä, heistä ei näe, kellä on " pieni" !!

miehet voiskin tästä eteenpäin kirjoittaa otsaansa, kuinka monta senttiä löytyy, enkä tarkoita rahaa...

Kommentit (3)

Olet tainnut tavata vääriä miehiä??? ja miks pitäs olla metrinen kun emättimen pituus on n. 10-15cm eli loput jää käyttämättä. Mutta naisilla on kumma juttu että aina ihannoidaan siitä metristä ja muut ei kelpaa.Just viimeviikola käytiin keskustelu aiheesta kumpi on himottavampi pitkä ja ohut vai lyhyt ja paksu, selkeen voiton vei... lyhyt ja paksu. Sellasella voi pamputtaa huolella, ei tarvitse pelätä että osuu siihen kipeeseen kohdun nupukkaan joka vie kaiken nautinnon kun sattuu...Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Jos nyt ensin todetaan että seksi on täysin yliarvostettua ja ymmärrän täysin isäntiä jotka haluaa istua mieluummin mukavasti sohvalla nautiskellen keskiolutta ja katsellen lätkää.Vastaavasti tässä itse aiheessa naisilla on ihan saman verran aihetta katsoa peiliin. Kun naisen riisuu koko olemus romahtaa yleensä 5-15cm alemmas kun kaikki push-pull-stretch kohentimet riisutaan pois. Suoranalista kusetusta on sekin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat