Vierailija

Tytölläni 4v oli tänään kerho ja siellä oli valokuvaus. Valitettavasti vaan tytär oli ohjaajien mukaan pelännyt valokuvaajaa ja itkenyt:(((. Lopulta oli vissiin saatu yksi edes jonkinmoinen kuva aikaiseksi. Katotaan nyt sitten minkälainen ja kelpaako mihinkään.Voihan nenä. Harmittaa kyllä kun ois ollu kiva saada tytöstä kivoja kuvia..:(. Onko tätä sattunut kenenkään muun lapselle? Tyttöni on muutenkin tosi arasteleva ja pelkää vieraita ihmisiä.

Kommentit (8)

Mikä siinä oikein vieläkin kestää niin kauan, kun on kaikki nykyaikaiset, nopeat laitteet käytössä valokuvafirmoilla.Kahtena viime vuotena ovat kuvat onnistuneet todella hyvin, lapset ovat tulleet toimeen kuvaajan kanssa perfect!

Äitikin lähtiessä sanoi, että hymyilet vain kauniisti. Kunnon tekohymyirvistys :) Ja sama ryhmäkuvassa. Miehen kans naurettiin vedet silmissä, ei tietenkää tyttären nähen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei vaan ollut sellainen päivä, että olisi reippautta juuri silloin piisannut kuviin asti. Ehkä jännitti meillä liikaa etukäteen kuitenkin, vaikka siltä ei tuntunut.Mielummin otan itse kuvia ja niitä tulee räiskittyä tosi paljon.

..kuvaaja oli kyllä näemmä ammattitaitoinen ja sillä oli mielenkiintoisia, lapsen huomion kiinnittäviä leluja mukana.

Olivat niin mielenkiintoisia että tyttärelläni on JOKA IKISESSÄ kuvassa sama, hämmästynyt ilme;silmät suurina ja suu ymmyrkäisenä, näyttää siltä kun sanoisi OHO!

Otimme kyllä kuvat vaikka olinkin niihin vähän pettynyt- tytöllä olisi niin kaunis hymy;o)

Ot

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat