Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ainakin tuon ohjelman myötä on osannut ruveta arvostamaan omaa perhettään entistä enemmän! Ja vieläpä ilman menemistä tuohon ohjelmaan!

Kyllä oli eilen taas järkkyä katseltavaa...

Kommentit (9)

Täälläkin kirjoittelee näitä, joiden lapsilla on kellontarkka aikataulu, joiden kodit ovat aina tiptop, joiden lapset eivät saa herkkuja, joiden lapsia ei oteta mukaan kauppoihin, joiden lapsilla täytyy olla aina uusia vaatteita, joiden täytyy saada olla töissä, jotta pää kestäisi...

Joskus, kun lattiat ovat lainehtineet legoja, lapsilla on ollut kaksi päivää samat vaatteet ja ruuaksi on tulossa pikainen pastaruoka, olen kokenut alemmuudentunteita lukiessani noita tekstejä. En koe enää.

Mutta, jos ohjelmassa jota on kuvattu viikon ajan näkyy useita raivokohtauksia, on perheessä oikeasti ongelmia.Vierailija:

Lainaus:


ja sitten on vielä ohjelmantekijöiden näkemys " hyvästä tv-viihteestä" : ohjelmaa leikataan haluttuun malliin, korostetaan toisia asioita ja jätetään jotakin näyttämättä.
Ja tuosta kameroitten jännittämisestä; perheet varmasti käyttäytyvät ekstrahyvin ja hillitsevät pahimpia kameroitten takia. Minkähänlaista meno on kameroitten poistuttua?Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä meillä on eri lepsua meininkiä tuohon esim. eiliseen perheeseen verrattuna.

Oikeesti säälitti, kun se isä hermostui siinä ruokaa laittaessaan sille lapselle kun itki siinä jaloissa :( Huusi lapselle v*ttua ja mitä lie..

Jaäi mietityyttämään, että käviköhän se perhe niiden lasten kanssa missään vai menikö kaikki aika siivoamiseen ja kurinpitoon..?

oletteko te nyt aivan " sata varma" , että perheet ovat " aitoja" noissa ohjelmissa? tarkoitan sitä että heitä varmastikin jännittää ja vierastuttaa kun tehdää tv-ohjelmaa ja asioita tulee painotettua eritavalla kuin normaalisti.ja sitten on vielä ohjelmantekijöiden näkemys " hyvästä tv-viihteestä" : ohjelmaa leikataan haluttuun malliin, korostetaan toisia asioita ja jätetään jotakin näyttämättä.ei pidä uskoa kaikkea, mitä näytetään. tätäkin asiaa voi katsoa eri puolilta ja yrittää olla suvaitsevainen...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat