Kommentit (21)

Tompan ja Nicolen adoptolasten äidit ei saaneet myöskään ihahtaa synnytyksessä, kuuluu skientologien oppeihin. Vauvalle ei saa puhua ensimmäiseen viikkoon mitään, kun vauva tutustuu maailmaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Cruisen skientologian takia taas yksi nainen maailmassa luopuu ah niin innolla omasta työstään huomatakseen, että myöhemmin vituttaa eikä käteen jäänyt mitään.

saneltuna pakkona (esim. uskontojen hyväksy tai hylkää koko paketti -periaatteella) on mielestäni naisen elämänvalintojen rajoittamista. Samalla tavalla kuin olisi se, että olisi ulkoinen pakko synnyttää esim. kaikkien suvun naisten läsnäollessa. Ihan sama, liittyisikö yksin synnyttäminen hiljaisuuteen vai ei, pointtina siis valinnanvapauden puuttuminen. t. 11

reilun ä-loman ja sitten palaisi hiljalleen töihin? Miksi pitää kokonaan lopettaa näytteleminen? Aikooko Cruise lopettaa? Tuskin. Ja taas on nainen se joka uhraa. Voisivat ihan hyvin vuorotella kotona olemisen kanssa. Näkyy tuo toimivan esim Catherina Zeta-Jonesin ja monissa muissakin perheissä.

jutun, että Tom Cruisen vaikutuksesta Holmes on hurahtanut skientologiaan ja aikoo mm. sen takia synnyttää hiljaisuudessa, ääntäkään päästämättä ja muistaakseni vielä yksin, tulee kyllä mieleen, että osaavat nämä uudetkin, keinotekoiset ' uskonnot' alistaa naista siinä missä vanhat ja perinteiset.

uskontojen yleispiirre, mutta skientologiaan se kuuluu ja on mielestäni aikamoista naisen rajoittamista ja tukahduttamista. Ja vaikka juuri tuollaista sääntöä ei useimmissa uskonnoissa olisikaan, muuta naisen elämään liittyvää rajoittamista, tukahduttamista ja säätelyä kyllä.Mielestäni taustalla on sama valtarakenne ja miesten ensisijaisuus kuin vaikka naisten sukuelinten silpomisessa, vaikka vakavuusaste tietenkin vaihtelee. Mutta pohjimmiltaan siis kyse samasta ilmiöstä ja samoista epätasa-arvoisista syistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat