Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko muita, jotka olleet samassa jamassa: Poika on ilmeisemmin saanut vesirokkotartunnan, joka puhkeaa lähiaikoina. Meillä on Elidel käytössä (aloitettu vastikään), rasvataan 2 x /vrk. Mitä ilmeisemmin tuo elidel pitää laittaa tauolle kun vesirokko puhkeaa, mutta...miten elämä jatkuu kun vesirokko tulee...?Olen aivan paniikissa jo valmiiksi, kun pelkään pahinta. Miten muut atoopikot ovat kestäneet tuon rokon? Entä tuon elidelin kanssa; onko se pitänyt lopettaa jo aiemmin, vai vasta kun näpyt ilmaantuvat.Toki aikomus on ottaa yhteyttä hoitavaan lääkriin, mutta kaipailisin muiden kokemuksia.

Kommentit (2)

Mutta luulisin että riittää kun rasvauksen lopettaa vasta kun näpyt ilmaantuvat. Mutta kannattaa tosiaan kysyä hoitavalta lääkäriltä.Sääli että saatatte joutua tuon kirotun taudin kynsiin. Meillekin lääkäri sanoi että olisi parempi pojan kannalta (ollut paha atopia mutta Protopicilla saatiin kuriin) että saisi koko vesirokon aikaisintaa kouluiässä. Protopic-hoidon aikana meilläkin oli hetken aikaa riski että olis saanut tartunnan mutta pojan onneksi ei saanut.Toivottavasti säästytte koko vesirokolta, muussa tapauksessa onnea ja jaksamista!!

Eli atoopikot voivat saada vesirokon tosi pahana, jos iho on muutenkin huonossa kunnossa. Siksi rokotutin lapseni, ja tietoa hakiessani löysin myös tietoa taudin ehkäisystä: lääkkeellä taudin oireita voidaan lievittää tai jopa ilmeisesti ehkäistä, jos lääkitys aloitetaan ennen näppyjen tuloa. Tuossa viesti ja linkki:

Selvittelin asiaa vasta itsekin netistä, kun lapset saivat rokotteen viime viikolla, jolloin vesirokkoa oli jo läheisessä päiväkodissa liikkeellä. Siis halusin tietää, että jos saivat rokotteen vasta altistumisen jälkeen, oliko siitä haittaa vai hyötyä. Hyötyä näyttäisi olevan, kts. linkki, sivu 35http://www.pshp.fi/tays/lastenklinikka/yhteistyo/kasikirjat/infektio2003...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat