Vierailija

Siis ongelma on se, että silityslauta kaatua kolistelee komerossa ja siellä ei voi sitten käytännössä säilyttää mitään muuta, kun lauta on aina poikittain. Kaipaisin jotakin pidikettä, mutta en ole löytänyt sellaista. Jos joku tietää, mistä sellaisen pidikkeen tai minkä vaan viritelmän saa, niin olisin tiedosta kiitollinen!

Kommentit (8)

...vai voisko kyse olla siitä, että kyseisessä komerossa on sen verran hyvin tilaa, ettei lautaa tule vahingossa tönittyä, kun ottaa jotain muuta. Saisitko lautaa esim seinän ja vaikka jonku korin väliin, ettei mahtuisi kaatumaan?nro 4

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mittailin, että sinne vois mahtua 25 cm leveät Elfat ja se lauta. Siis jos sen saisi pystyyn. Lauta on kyllä aika vanha, pysyyköhän ne nykyiset paremmin. On se vähän hankala, jos se lauta nojaa niihin korien " seiniin" , kun niitä koreja pitäisi voida vdellä ulos siitä kaapista niillä liukukiskoilla.

Haluaisin laittaa komeroon muutakin kuin silityslaudan, esim. elfa-korit ja niihin tavaraa. Kun jotakin yrittää ottaa komerosta, käsi osuu lautaan ja se kaatuu.

-ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat