Vierailija

Mitä mieltä olette tästä. Nainen tapaa miehen, jolla kaksi pientä lasta edellisestä liitosta (asuvat isänsä luona, äiti pahasti sairas). Nainen puhuu itsestään lasten äitinä (vaikka ei sitä siis ole) ja nyt kun sai oman lapsen, niin laittoi miehen lapset kylmästi tarhaan (molemmat alle 4-v). Syy: tämä on biologinen lapseni ja psykologien mukaan näin pitää tehdä.Onko asia näin? Mitä mieltä olet?

Kommentit (7)

" miehen lapset, oma lapsi" , tuot sen hyvin selkeästi esiin. Mielestäni teit väärin. Ehdottomasti olisin itse kasvattanut lapset tasa-arvoisina sisaruksina erittelemättä kuka kenenkin lapsi on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kun on saanut vauvan, ei kykene huolehtimaan yhtäaikaa monesta pienestä lapsista. lapset, joiden elämä saattaa jo muutenkin olla sekaisin, jos äiti on hyvin sairas, ovat varmasti hyvässä ja tasapainoisessa tilanteessa tarhassa, jossa on rutiinit kunnossa, jos näitä ei kotona vaikka ole ollenkaan. Surua, vaikeuksia ja sairauksia toisten elämässä on vaikea ymmärtää, jos itsellä on kaikki olut aina hyvin. Tätä tarkoitin. t.2

Kerro mitä muuta siihen voi liittyä? Siksihän tätä kysyin kun haluaisin ymmärtää kun nyt tuntuu ihan hullulta. En ole tuomitsemassa mutta haluaisin ymmärtää.ap

Meillä asustelee miehen tyttö, nyt jo iso, mutta olisin varmaan vastaavassa tilanteessa halunnut hänet hoitoon muualle. En ole kuitenkaan koskaan pitänyt itseäni millään lailla hänen äitinään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat