Vierailija

Meillä on kaksi lasta (6v ja 8 v) ja olemme suunnitelleet nyt talvella lähteä jonnekkin Kanariansaarten kohteeseen. Lanzarotella olemme joskus olleet, joten mielummin jonnekkiin uuteen paikkaan. Mitä kohdetta voisitte suositella ja mitä kaikkea kivaa tekemistä sieltä löytyy? Millainen on hintataso? Onko kohteissa hinnoissa kovasti eroa?

Kertokaa kokemuksia

Kommentit (12)

me ollaan lähdössä joulukuussa sinne kolmen lapsen kanssa hotelli Orquideaan. Siellä on hyvät allasalueet lapsillekkin. Ranta ei kyllä taida olla kovin hyvä, vissiin vähän kivikkoinen. Joka tapauksessa paikka on lapsiperheiden suosiossa. Lähellä on myös joku eläintarha ja villin lännenkaupunki. Inglesiin on noin 7km matkaa ja bussi yhteydet ovat hyvät, siellä on mahtava ranta ja paljon muutakin. Oon ollut siellä kaksi kertaa aiemmin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

MF on siisti ja erittäin tasokas. Ja mielestäni huoneistohotelli toimii lasten kanssa erinomaisesti. Jos päädytte MF:ään, niin älkää maksako lisämaksua parvekkeesta. Maaterassi on suurempi ja siitä pääsee suoraan puutarhaan ja uima-altaalle. Hotellialue on todella rauhallinen ja siellä ei ole liikennettä, joten terassissa ei ole turvallisuusuhkaakaan.Lisäksi Bahia Felizin alueella toimii niitä " lastenkerhoja" eli lapsillekin olisi toimintaa ja leikkiä.Negatiivista on syrjäinen sijainti, mutta auto on ykkösvalinta Kanarialla. Viikoksi saatte pikkuauton alle 200 Euroa ja sillä pääsette liikkumaan, kuten itse haluatte ja kiertelemään saarta omaan tahtiin. Ajaminen on yhtä helppoa kuin Suomessa ja liikenne rauhallista. Lasten kanssa mutkaton vaihtoehto ja tavarat tulee aina mukana kätevästi.

Oltiin 3 muksun kanssa loppukesästä, aivan ihana rauhallinen paikka lapsiperheelle. Liikkuminen onnistuu vuokra-auton lisäksi hyvin busseilla, joita menee usein ja ovat hyväkuntoisia ja siistejä.Myös suosittelen hotelliksi Monte Feliziä. Siisti hotelli, mukava ja avulias henkilökunta ja kiva allas pihalla. Monte Feliz tosin meni remppaan elokuun lopulla, mutta eiköhän tuo kohta taas aukene entistäkin ehompana. Ja vielä kun nyt tuolla Kanarialla joka paikassa sattuu olemaan trakoita (itse ei nähty yhtään), niin suosittelen huonetta/huoneistoa ylemmästä kerroksesta (ei siis maaterassilla).

Ollaan oltu useasti lsten kanssa ja viihdytty mainiosti. Ei humalaisia laisinkaan, liikennettä vähän ja lapsille paljon tekemistä ja hyvät altaat!Suosittelen!

Todella muovinen kulissipaikka, kyseessähän on pelkkä lomakylä. Yhtään vakituista asukasta ei ole, eikä mitään muuta kuin turisteille kyhättyä höpöhöpöä. Ranta on onneton kivikko, joten jos uida haluaa, se pitää tehdä altaassa. Kai tavoite kuitenkin olisi, että sekä aikuiset että lapset viihtyisivät??* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat