Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hyvvee huomenta täältä sateisesta kaakonkulmasta.

Enään 3 päivää virallisiin monkkari päiviin ja enään 6 päivää uuden testin tekoon,jonka toivon olevan edelleen se plussa.Lueskelin eilisiä iltaviestejä ja huomasin keskustelun valkovuodosta.Sitä on täälläkin huomattu ;)

Sekä iltaisin tulee jotenkin epänormaali olo,ei jaksa mitään,on vaan sellainen lievä kuvotus päällä. Voihan olla että kuvittelenkin.Mites muilla menee?

Kommentit (9)

en tuonut teillä plussauutisia enkä edes haamuja, vaikka testin teinkin. Mutta taitaa täti tulla, vaikka niitä oireita en ole havannu. Tai sit jo stressaan niin paljon, että kierto menee sekaisin. Nyt kp 26/27-28.

Terveisin ei enää niin plussaan uskova KJ25

Mietin tässä samaa kun babyunelma että jos siirtyisin tonne Elolintusiin kun testasin tänään taas niin puhtaan negan kun olla voi. Oon tässä nyt jonkun aikaa mittaillut lämpöjäni ja on ollut tasasesti 36,6 MUTTA tänään aamulla 37,1. Nyt illalla kyl näyttää jo taas tota samaa vanhaa 36,6:tta, mut mietin et olisko nyt joku mahdollinen ovis.. Laskeskelin että jos nyt olis ovulaatio niin la menis elokuulle.On tää niin hassua kun mulla on mielestäni ollut oireitakin aika paljon, nyt on taas sunnuntaista asti tehnyt pahaa oikeen urakalla. No sunnuntaina nyt oli krapulakin, tosi paha sellanen ku teki pahaa vielä illallakin. Eli kai mut voi poistaa täältä listoilta niin hipsin tonne lintusiin ja tuun sit sirkkojen odotuspuolelle jos joku ihme on tapahtunut. enpä uso.Onnea oikein paljon teille lopuille =) Olisi ollut kiva teidän kanssa siirtyä tonne odotuspuolelle mut kun ei niin ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin tänään aamulla neuvolassa testissä ja kyllä se ihan selvää negatiivista näytti. :-(Tätiin en edelleenkään ole törmäillyt ja nyt sitten vain ihmettelemään, että minnehän se oikein on matkallaan eksynyt. Kai tässä jo pitäisi pikkuhiljaa hiiviskellä tuonne elolintusten puolelle josko siellä saisin siivet selkääni ja pääsis taas uuteen lentoon. Jotenkin vain tuntuu et jos odottelis tääl seuras ensin sen tädin saapumisen ja sit varsinaisesti vasta siirtyis kun uusi kierto oikeasti alkaa...32/28-30

Eikös tuo ole sama asia erilailla selitettynä? Siirtyy mikä siirtyy, mut jos ovis siirtyy, niin kuukautisetkin siirtyy, jos se vaihe yleensä 13-16vrk? =)En tiedä, mut olis ihan reilua saada selvyys meille kaikille piinailijoille, ettei kierto venyis kohtuuttoman pitkäksi jos ei ole raskaudesta kyse. =/

En tiedä mikä on oikeasti mahdollista ja minkä takia mut kyl noin väitetään ihan yleisestikin. Muistan jostain useamman vuoden takaakin kun olin ollut silloisen poikaystäväni kans hiukan huolimaton ja pelkäsin tulleeni raskaaks. Kuukautiset siirtyi yli viikolla kun jännitin niin kamalasti. Ja silloinkin kiertoni oli säännöllinen muuten.

Mitään faktatietoa minulla ei ole...enkä väitä mitään. Tässä vain omia kokemuksiani...Nyt jo tuhrutteleva babyunelma kp32/28-30, huomenna siis tavannen tädin ja siirryn lintusiin...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat