Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Entä kuinka yleistä on, että lääkkeellinen tyhjennys epäonnistuu noin suurin piirtein?

Ja missä " vika" , jos lääkkeet ei aiheuta lainkaan supistuksia?

Raskaustestit tulevat herkemmiksi ja herkemmiksi, siksi ennen pidettiin aivan normaaleja alkuvaiheen keskenmenoja vähän myöhässä olevina kuukautisina. Jatka vaan yrittämistä . Koska jo useita lapsia olet saanut,en usko mitään estettä raskaudelle olevan, mutta testaa vasta,kun kuukautiset viikon-kaksi myöhässä ja raskausoireita.

klö

Todennäköisimmin se on arven tai kohdun lannatinsiteiden venytyskipua. Jos arpi repeää,se sattuu niin paljon,että varmasti tiedät lähteä ambulanssilla sairaalaan. Ultraäänellä voidaan seurata arpesi paksuutta.

klö

Ts. mitä haittaa niistä on ja vaatiiko se uuden kaavinnan?

Kun keskenmeno vuotoa niin voiko itse mitenkään " auttaa" , että menisi itsestään kesken eikä tarvitsisi kaavintaa?

Yrittäkää puoli vuotta- vuosi,ennen kuin menette tutkimuksiin. Ennen sitä voi jo tärpätä.

Tavallisimmin aloitetaan spermanäytteen tutkimisella, onko se laadukasta ja riittävästi siittiöitä. Jos on,sitten aletaan tutkia naista, koska niitä tutkimuksia riittää . Varmasti ensin peruslämmön mittauksesta ja sitten mainitsemiasi verikokeita ym. klö

Varmaankin tehdään uuden painoarvion lisäksi synnytystapa-arvio ja jos alatiesynnytkseen päädytään,harkitaan ehkä käynnistystä. Näin ajattelisin.

klö

Ensin haalea plussa ja menkat muutaman päivän myöhässä. Sitten vahva plussa ja kk:set toista viikkoa poissa. Eli kaksi ns. keskenmenoa pienessä ajassa, nyt yritämme uudelleen, miten yleistä on, että plussaan taas ja ei sit kuiteskaan vaavia kuulu?

Neljä lasta on eikä tätä ennen koskaan keskenmenoja ja raskaudet alkaneet ns. heti ekalla tai tokalla kierrolla. Ikää on 33v. Kiitos

Itsellä synnytys rv. 41 oli helppo, supistukset hyvinkin siedettäviä ja silti avautuminen eteni nopeahkosti. Ihan vain mietin, olivatko paikat noihin viikkoihin mennessä jo " valmiimmat" , ja synnytys siksi helpompi.

Enpä oikein tiedä kun usein annan vain ne lääkkeet ja lähetän asiakkaan kotiin, jatkosta ei tule tietoa. Jos ei supistuksia tule, kohtu on todennäköisimmin jo tyhjä. Ultralla asian voisi varmistaa.

klö

Tai siis todella tyhmä kysymys mutta: Esikko syntyi -04 suunnitellulla sektiolla ja nyt odotan toista lasta syntyväksi helmikuussa. Välillä todella tuntuu että arpi repeää sisäpuolelta. Repii, juilii ja sattuu tosi paljon. Pitääkö tästä huolestua. Näitä kipuja saattaa tulla ihan vaa kun istuu paikallaan. Ei siis tarvitse edes tehdä mitään. tätä on noin joka toinenpäivä.Onko syytä huolestua?

5vuotta yritettiin raskautta ennekun sit vihdoin tärppäs luomusti. Hoitoon en siis hakeutunut. Nyt aletaan uutta yrittämään joten en haluis nyt taas 5vuotta yrittää. Mitä kokeita kannattaa pyytää lääkäriltä otettavaksi? Prolaktiini ainakin,mut mitä muita perus asioita voisi tarkistaa verikokeilla tai tutkimuksilla? Kohtu ja musarjat normaalit ja elimillistä vikaa ei ole koska kumminkin kerran olen luomusti raskaaksi tullut.

Mut eikö se ole aika selvä että jossain mättää kun 5vuotta yritettiin edellistä? Pitääkö minun silti yrittää vielä se vuosi ennekun hoitoja saan?

Nykyisin harvemmin enää kaavitaan vaan kohtu tyhjennetään lääkkeellisesti sekä keskenmenoissa että keskeytyksissä. Yksi kaavinta harvoin aiheuttaa mitään,mutta jos useita, kohdun sisäpinta voi arpeutua ja raskaus alkaa huonommin tai jos istukka kiinnittyy arpiselle alueelle,voi kasvaa kiinni siihen aikä saada ilman toimenpiteitä irti. Harvinaista kuitenkin. klö

nyt viikkoja on 37+5 mitä silloin mahdollisesti tehdään? käynnistetäänkö?

edellinen vauva oli 2v sitten yli 5kg ja erbin pareesi ja syntyi alakautta

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat