Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Aika huono selitys että ei lähdetä ulos kun sataa ja tuulee! Kunnon kamppeet vaan päälle ja menoksi.Eipä tullut ainuttakaan äitiä ja lasta vastaan vaikka melkein pari tuntia oltiin ulkona. Kahdessa eri puistossa käytiin eikä kummassakaan ollut ketään?! Ei siinä mitään me kyllä viihdytään puistossa ihan kahdestaankin.Meidän muksu ainakin nauttii ulkoilusta oli sää mikä hyvänsä!

Sivut

Kommentit (65)

Turha totuttaa lasta siihen että joka päivä on päästävä ulos, jos on itse esim. kipeä niin hyvä että lapsella on sisäleikkejäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Tuntuu että nykyaikana monet äidit suojelevat lapsiaan liikaa esim. tuulelta ja sateelta esim. Eskarilaiset olivat metsäretkellä ja alkoi sataa yksi pojista alkoi itkemään " mitä me nyt tehdään" .En myöskään ymmärrä miksei lapsien annetta enemmän kävellä aina vaan työnnetään rattaisiin(äiti pääsee helpommalla)passivoidaan jo taaperosta.
Tuli siinä sivussa oltua ulkonakin puolisen tuntia. Viime päivinä ei ole puistoissa muita näkynyt, joten tänään päätin minäkin pitää vapaapäivän kurakamppeiden pukemisesta, riisumisesta ja pesemisestä. Ja täällä meren rannassa muuten tuulee niin kovaa, ettei paikoitellen saanut vaunuja eteenpäin työnnettyä ja hento 1-v meinasi lähteä lentoon - hän siis yleensä aina kävelee eikä asu rattaissa. :)

tästä nousee haloo! =) Kysymyksenihän kuului: Miksi ette olleet ulkona HUONON SÄÄN TAKIA? Mikäs siinä jos on muuta puuhaa, astma, lapsi ei tykkää tms.

Mutta kun sellaisia on paljon, jotka ei lähde ulos kun äiti ei tykkää olla sateessa! (Kahden sellaisen kanssa tänään puhuin puhelimessa, kun kysyin seuraksi ulos)

kun tuulee ja sataa niin on ihana tekosyy ottaa rennosti. Miksi mennä ulos kun sisälläkin on ihan mukavaa? Maalattiin ja tehtiin ruokaa. Lapsi katseli pitkästä aikaa videoita.Mulle elämä ei ole mikään suoritus, jossa mennään jonkun " raitis ilma on tärkeää säässä kuin säässä" -säännön mukaan. Lapsi varmaan nauttisi ulkonakin mutta nauttii sisälläkin!

savossa on aivan karsea ilma, tulin juuri lapsen kanssa tunnin lenkiltä.ensimmäinen kerta kun saan täältä kuulla olevani hyvä äiti :D

Emme mekään joka päivä lähde ulos. Sunnuntaina oltiin kylässä ja eilen leivottiin. Tänään nyt vaan ei ollut muutakaan tekemistä niin huono sää ei ainakaan meitä estä. Ihmetyttää vaan kun yleensä 10-12 aikaan on puistot pullollaan ja nyt ei ristinsielua missään.Onhan se hyvä vähän karaista noita pieniä kullanmurusia =) Ja taasko joku älähtää? =)-ap-kohta askarrellaaan ja lähdetään sitten ravitsevan lounaan jälkeen ulkoilemaan todella asianmukaisissa kamppeissa ;) Eli ei hättää. Meillä on vaan eri aikataulu teidän kanssa.

ensin koko ketju ja kaikki kommentit läpi. Emme mekään joka päivä ulkoile.Antakaa yksikin pätevä tutkimustulos, jossa todetaan jonkun ulkoilukerran - tai hui, jopa koko päivän ulkoilun - väliin jättäminen on lapselle haitallista, silloin suljen suuni, pyydän ap:lta ja muilta hihhuleilta anteeksi ja aloitan fanaattisen ulkoilun.

[/quote]
Mutta en näe mitään järkeä enkä perusteltua syytä viedä pientä lasta kaatosateeseen ja kovaan tuuleen huvin vuoksi. Uimahallista tulimme juuri.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat