Vierailija

kestää vain hetken. tietäisikö joku?

Kommentit (15)

ja saumat tai muoviseinät joten ne täytyy pestä suihkun jälkeen. Väri tarttuu myös pyyhkeisiin (käytä punaista tai mustaa pyyhettä hiuksille), saunanlauteisiin ja tyynyliinoihin. Mahdollisestu myös valkoiseen kaulukseen, ainakin jos hikoilet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

noita erikoisia värejä kotikäyttöön koska aika harvat firmat sitä valmistaa suoravärinä. Voithan jostain erikoisuuksia tekevästä kampaamosta kokeilla josko olisi. Yleensä kyllä ovat sellaisia että kampaamossa laitettava. -Kampaaja

Mahdollisimman pysyvän tuloksen saat niin, että vaalennat hiuksesi värinpoistolla ennen värjäystä, ja sitten laitat pinkin värin (kampaamoista esim. fudge tai " hippipunkroinakaupoista" esim. Directions) ja pidät sitä päässä kauan, ainakin tunnin. Joka tapauksessa joudut värjäämään usein, ja juurikasvulle täytyy aina tehdä värinpoisto myös (vaikka olisit blondi). Värin haalistumista voit koittaa estää pesemällä punaisella shampoolla (kampaamoista) ja pesemällä harvoin. Äläkä ui kloorivedessä.

myynnissä. Kampaamoissa laitetaan kyllä kestävää pinkkiä. Nuo yhden pesun kestävät erikoiset värit ovat shokkivärejä mutta ammattilaiset sanovat kampaamoissa olevia erikoisia värejä vain hiusväreiksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat