Vierailija

Voiko reilu seitsenviikkoisella olla tiheän imun kausi?Niin voiko? Kun yleensä puhutaan kolmiviikkoisesta ja kolmikuukautisesta. Joka tapauksessa meitin poju on viihtynyt eilisillasta asti tissillä aiempaa tiheämmin. On sitten tyytyväinen saatuaan rintaa, mutta parin tunnin päästä taas kutsu käy. Yleensä poika syö kolmen tunnin välein. Vai tankkaako tuo vasta-aineita tissistä, kun lähipiirissä flunssa riehuu?

Kommentit (3)


Minä olen kuullut (ja olin huomaavinani meidän pojalla) tiheän imun kaudet 3 vk, 6 vk, 3 kk ja 6 kk iässä. Ja eihän nuo iät aina päivän tarkkuudella mene.


3 vkoa, 6 vkoa, 9 vkoa, 3 kk ja joillakin vielä 6 kk viimeisen kerran.Eli siitä varmasti on kyse. Onneksi itsekin sain noista kausista kaveriltani tietoa, niin en hämmentynyt turhaan :) Iso vauvamme (syntyessään jo melkein 5 kg) pärjäsi ja kasvoi loistavasti pelkällä rintamaidolla 5 kk, kiitos hyvien imetysvinkkien! Olisi varmaan tosin pärjännyt ainakin kuukauden pidempäänkin, mutta en jotenkin vain malttanut enää lykätä soseiden maistelua... Tällä kertaa yritän ehkä malttaa sinne puolivuotiaaksi asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat