Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

aloin odottamaan toista lasta ja käyntejä on siis tiedossa paljon. En tule toimeen tädin kanssa kun hänellä ei ole omia lapsia joten kaiken pitäisi mennä niinkuin kirjoista on oppinut. Esikoisen kanssa vielä kestin ja nyt kun luulin että enää kerran vuodessa näen tädin jaksan vielä,mutta en näitä odotus käyntejä ja käyntejä pienen vauvan kanssa.

Kommentit (8)

vaihtaneet. En tiedä sitten jos systeemi on sellainen että tietyn asuinalueen ihmiset menevät tietylle hoitajalle. Mutta voihan lääkäriäkin vaihtaa, täytyy vain tehdä anomus perusteluineen.

Onneksi itselleni ensikerralla osui loistava neuvolatäti, nyt asuinpaikkaa vaihdettuani ohjauduin toiselle tätille, ja meitin kemiat ei passaa yhtään yhteen, mulla on sellai kutina että lapsetkaan ei tykkää käydä siellä kun ilmapiiri ei ehkä ole kaikkein hedelmällisin...

Soitin terv. keskukseen ja sanoin että haluan vaihtaa. Laittoivat johtavalle lääkärille ja se hoitui sillä, kysyivät kenelle haluan, ja sanoin nimet. Neuvolassa käyminen on vapaaehtoista, ja se on ilmeisesti paha juttu sille terveyden hoitajalle jos ei pysty palvelemaan asiakasta kunnolla. Tältä hoitajalta on moni muukin vaihtanut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

useita neuvola-tätejä et jospa niille jollekkin mahtuis. En kuitenkaan aina pääsis tuonne eri kaupungin osan neuvolaan vyörymään. -ap

Hän soitti kyseisen alueen jolekin vastaavalle sos.tädille ja kertoi ettei tule toimeen -sai neuvon soittaa muutamaan lähimpään neuvolaan ja kysymään suoraan niistä huolisivatko terkat sinne.Pääsi toiseen neuvolaan, kun sillä tädillä ei ollut siellä ihan mahdoton ruuhka mammoja.Itselläni oli neuvolan tädin kesäloman sijaisuutta tekemässä samanlainen kirjaviisas. oli tosi rasittava. Toivottavasti saat vaihdettua. Soita muutamaan lähi neuvolaan ja kysy että ottaisivatko sinut sinne.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat