Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (19)

Siis miten tämä voi olla näin vaikeaa. Aiheesta kirjoitellaan lähes joka kuukausi ja aina joku hakee jotain ihmeainetta parantamaan ihottuman, joka paranisi kun jättäisi se allergisoivan aineen pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei sisällä kortisonia eikä näin ollen ohenna ihoa. Ei nyt suoranaisesti liittynyt tuohon valohoitokyssäriin, mutta me saatiin sitä kautta apu 3,5v pojallemme ja nyt ollut iho-ongelmat pois toista vuotta. Ihotautilääkärin kautta saa rec. ja Kelasta erikoiskorvattavuuden..muuten on tosi kallista.

Kuulin että ne TERNIMAITOKAPSELIT auttaisivat atoopikkoja, pitäneekö paikkansa? Ja jos niin, miten niitä voisi antaa 5 vuotiaalle, eihän se saa kapselia nieltyä...tai ylipäätään saako niitä antaa sen ikäiselle?

efamol? siitä en ole kuullutkaan. mutta ´kortisonia parempi on takrolimuusi voide, joka ei ohenna ihoa. käykääpä ihotautilääkärillä. suomalainen iho harvoin sopii valohoidolle, vaika kesällä iho näyttäisikin olevan paremmassa kunnossa. Helokkiöljy hyvää. Itse olen kärsinyt 26 vuotta atooppisen ihon kanssa, vain raskausaikoina ei ole ihottumaa :)

ja ensin sanottiin että aluksi iho saattaa olla huonompi, sitten lähtee paremmaksi. 8 kerran jälkeen pahempi kun ikinä, ja lopetettiin. Kuulin Helosan voiteesta, apteekista ilman reseptiä, ja ollaan nyt ilman kortisonia, aika hyvin menny 2 kk.

Lukekaa mitä netistä löydätte aiheuttaa syöpää, kehitetty alunperin elin- siirtojen hylkimisreaktioiden poistoon. Kanadassa jo kielletty, muualla maailmassa, paitsi meillä kielletty alle 2 vuotiailta. Piti olla ihme lääke, mutta ei.

allerginen jollekin vastaus oli ei. Niinpä äitini kustansi allergiatestit yksityisessä sairaalassa ja tulos oli " mahtava" : lähes kaikki mausteet, kaikki sitrushedelmät, kaakao jne. jne.Äiti vei veljeni myös vyöhyketerapiaan ja a vot, oikealla ruokavaliolla (allergisoivat ruuat jätettiin pois) ja vyöhyketerapialla on veljeni saanut ihottumansa kuriin. Toki joutuu edell. joka ikinen päivä rasvaamaan ihoaan, mutta ei ole enää haavoilla ja vereslihalla.Joten onko teillä todellakin kaikki mahdll. allergia testit tehty????

Roc:illa ja Avenella (apteekista,luontaistuotekaupasta) on hyviä hoitovoiteita atooppiselle iholle. Meillä ei enää käytetä perusvoiteita kun niistä ei ole apua. Kortisonivoiteelle on myös vastaava luonnonmukainen voide myynnissä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat