Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minun ja veljeni lisäksi meillä on jossain maailmalla sisko tai veli. Isää ei enää ole keltä voisi kysyä, ja toisaalta voisin ajatella, että en koskaan näe tätä ihmistä, että mitä väliä, mutta silti...Olihan tuo melkoinen uutinen:( Varsinkin kun sitä ei ollut tarkoitus koskaan kertoa meille.

Kommentit (11)

miestä. Isä oli ollut vainajana jo vuosikymmeniä. DNA- testit sitten todistivat asian. Tällä isättömällä naisella ei ollut mitään vaatimuksia, hän vain halusi tietää alkuperänsä, mikä on minusta aivan ymmärrettävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiedän kaksikin tapausta, joissa perunkirjoituksessa alkoi paljastua ikäviä salaisuuksia. Toisessa näistä tapauksista tämä laillinen lapsi oli syntynyt myöhemmin kuin aviolapset ja mies maksanut salaa elareita nostelemalla rahaa tililtään pikkuhiljaa ja maksaen äidille käteen. Huh. Varmaan tuli leskellekin kiva olo.

4 jatkaa..

Tarkoitan tällä vain sitä että kenties sisarpuolesi ei tahdokaan olla yhteydessä, näihin asioihin usein liittyy hirveää katkeruutta (miksi äiti/isä jätti minut, halusi kuitenkin sinut..yms). Turha vanhoja kaivella, jos kaikkien elämä lutviutunut kerran suht kohdalleen.

Älä yritä ottaa yhteyttä. Mikäli hän ei ole perheeseenne kuulunut koskaan, ei hän tule kuulumaankaan. Itselläni siskopuoli maailmalla josta sain tietää 13vuotiaana enkä alun miettimisen jälkeen ole häntä halunnut tavata. Eri elämät molemmilla ja turhaa mitään rakas sisko-pelleilyä ruveta enää tässä iässä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat