Vierailija

Mitä sanovat syyksi vai eikö välinne ole kunnossa?Mun mielestä on kulunutta sanoa et " ovat omansa jo hoitaneet" ..kyllä on vähän outoa jos eivät voi edes muutamaa tuntia tarpeen vaatiessa hoitaa:(Ei kyllä tekis mieli käydä kylässäkään..saisivat sitten kunnolla sitä OMAA AIKAA!

Kommentit (11)

omat vanhempani taas ovat sitä mieltä, että kukaan isovanhempi ei koskaan halua hoitaa lapsenlapsiaan, mutta jotkut ovat niin nössöjä, että eivät kehtaa sanoa ei, vaan alistuvat pompotettavaksi. Voitte varmaan kuvitella, että lastenhoitoapua ei heru.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kaikilla ole tosiaankaan niin. Meillä omat vanhempani erosivat ja äiti on vielä erosta aika huonossa jamassa, isäni taas on uuden naisensa lumoissa. Anoppi kuoli kun esikoinen oli parin kuukauden ikäinen ja toisen papan kanssa ei juuri tekemisissä olla. Olisi ihanaa kun olisi mummola mihin mennä lapsen kanssa.

on oman isänsä omaishoitaja. Miehen vanhemmat eläkkeellä, eivätkä tunne mitään kiinnostusta olla lapsenvahtina. Eivät ole koskaan edes ehdottaneet että voisivat he katsoa lapsen perään.

Suomessahan on kova muuttoliike ollut jo pitkään käynnissä ja nuoripolvi asuu usein satojen kilometrien päässä isovanhemmista. Eipä siinä sitten paljon hoitoapua ole. Hyvä jos lapset edes isovanhempansa tuntee.Siksi tuntuukin joskus pahalta, kun pidetään " superäitinä" ja " hysteerikkona" , kunnei lapsi ole ollut yökylässä lainkaan. Mielellään veisin edes kerran vuodessa, jos olisi paikka, johon viedä, Ehkä isompana voi joskus käydä mummulassa pidempiäkin aikoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat