Seuraa 

Meidän perheen isukka sai aamulla isyyspakkauksen isäinpäivälahjaksi ja sitten illalla poikavauvan!

Synnytys sujui nopeahkoon tahtiin. Isäinpäiväiltana oltiin kokó perhe leikkipuistossa ja sieltä tullessa olin vähän huonovointinen. Yhdeksältä alkoi supisteleen ja kävelin kotona rinkiä. Puol kymmenne ilmotin, että voipi tulla sairaalareissu, ellei supistukset lievene. No hetken päästä olin lähdöstä varma, kävelin edelleen ja samalla pakkailin laukkua. Hoitaja tuli lapsille vähän enne kymmentä. Varttin yli kymmenen oltiin synnytysosastolla. Mentiin suoraan synnytyssaliin ja olinkin 7cm auki. Tunnin verran kesti, että pääsin ponnistaasn ja sitten 23.33 syntyi meidän isäinpäivän nyytti lähes luomumeiningillä.(jos ei huomioida jotain puuduttavaa geeliä tuonne synnytyskanavaan.)

Painoa pojalla 3730g ja pituutta 49cm, hattu 36 cm. Hetki sitten tultiin jo kotia. Vähän väsyttää ja lapset 3v ja 4v ovat tosi innokkaita hoitajia...vähän pientä varovaisuutta tarvitaan.

Ja poikamme syntyi siis rv 38+4

terveisin Onnellinen äiti eufrosina

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paljon onnea koko perheelle!!! Toivottavasti meilläkin tuo on edessä, nyt ainakin supistelee lupaavasti jo....äitykkä ja poikanen rv 39+1

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat