Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Itsellämme on nyt kaksi lasta ja kolme koiraa ja kova koirakuume on päällä.

Sivut

Kommentit (55)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siis kaks lasta, iät 1v3kk ja 2,5kk ja sekarotuinen oma lussukka hauva.

Koiran ikää, rotua tms. voimme vain arvailla. Koira tuli meille vuosi ennen ekan lapsen syntymää pahasti selkäänsä saaneena enkä ikinä antais pois. Hauva on väriltään rotikka, rakenteeltaan tanskandoggi ja luonteeltaan enkeli. Nyt on hirvee koirakuume, mut isäntä ei taida antaa ottaa toista...

Miten teillä aika riittää neljälle koiralle ja kahdelle lapselle? Itse tosiaan haaveilen neljännestä koirasta. Meillä on lapset 2v ja 7vkoa.

Esikoinen on 2,5 vuotias, ja koirat rottiksia. Tämän hetkinen koira on 4 vuotias narttu, ja tiistaina jouduin viemään 10 vuotiaan nartun ikiuneen. Pentukoira on odotuslistalla ensi kesäksi/syksyksi ja vielä toinen lapsi mahtuu katraaseen kun on tullakseen.Meillä 12- ja 11-vuotiaat eläkeläisladykoirat ja 8- sekä 5-vuotiaat lapset. Kaikki ovat aina tulleet keskenään todella hyvin toimeen ja sen suurempia ongelmia ei ole ollut,koska lapset ovat tienneet jo pienestä ettei eläimillä saa leikkiä vaan niille pitää osoittaa rakkautta:) Koirat ovat roduiltaan suomenlapinkoira sekä sekarotuinen paimenkoíra.

meillä yksi lapsi ja kaksi koiraa,jouduin luopumaan pojan synnyttyä rakkaasta koirastani koska lapsille vihainen,mutta " koirakuume" taas tulossa!

elikkä lapsia löytyy kaksi 4 ja 2 vuotiaat, koiria neljä: whippet 8, isovilalkoira 5, collie 6kk ja bordercollie 4kk ja lisäksi kaksi kissaa molemmat vuoden vanhoja.. toinen ragdoll ja toinen maatiaisen ja norjalaisen sekoitus.kaikkia voisin ottaa lisää mutta ei tällä hetkellä. kiiintiö täysi

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat